Разкрасете фасадата с релефна фасадна боя

Популярни

жена с лап топ

Защо лаптопите се търсят повече от настолните компютри?

В съвременния свят, където гъвкавостта е ключова, лаптопите набират все по-голяма...

дървен материал за пос дисплей

Дисплеи от дърво и еко пластмаса - естествен и устойчив начин да продадете продукта си

Една от най-големите тенденции в производството на потребителски стоки, е нарастващото търсене...

Релефна фасадна боя
4.3

Не знам за вас, но аз лично обичам да виждам красиви фасади, когато вървя по улицата. В днешно време има изключително много решение за финишни покрития, че чак е грехота да не се възползваме от тях. Независимо дали става въпрос за мазилки или друг материал, то със сигурност изборът е голям. Разбира се, на дневен ред стои и въпросът с финансовите възможности на отделните хора. Все пак, ако е възможно всеки би следвало да се замисли за вида на своята фасада. Това е лицето на една сграда и надали има някой, който не обича усмихнатите лица, нали така?

Въпросът е как да накараме усмивката да изгрее на него? В тази публикация ще си позволя да говоря за един вид декоративно финишно покритие, което би могло да бъде идеалното решение за целта. То се нарича релефна фасадна боя и тук сигурно вече започвате да се чудите що за чудо е това нещо. Ако трябва да бъда искрен, и аз реагирах така, когато чух това наименование за първи път. Как така една боя може да е релефна? Но след търсене в мрежата и след консултация с майстори-бояджии, аз най-накрая разбрах, че релефната фасадна боя е не само реалност, но и е наистина добро решение за декоративно финишно покритие за една фасада.

Този продукт на практика може да се определи като ролкова мазилка, която диша. Същевременно това е и боя. Това, което тя постига е една релефна структура, която е изключително фина. Но не се заблуждавайте като си мислите, че това означава, че тя ще е и слаба! Релефната фасадна боя (ако е наистина висококачествена) ще осигури изключително твърдо покритие за фасадата Ви. На практика можете да забравите за образуването на каквито и да е пукнатини. След като съм споменал последните, то нека да си представим следната ситуация: в момента по фасадата Ви има места, които не са съвсем изравнени, а дори тук-таме забелязвате и леки пукнатини. В такъв случай нанасянето на релефна фасадна боя ще реши и този проблем. 

И все пак кое е толкова уникалното на този продукт, че да си позволявам да Ви занимавам с него?

Ще го кажа така - възможността за креативност! Релефната фасадна боя Ви позволява да постигнете желания от Вас вид за Вашата фасада. За целта този продукт е създаден така, че да можете да го структурирате индивидуално. Как? Ами например бихте могли да вземете любимата Ви бояджийска четка и да започнете буквално да творите. Ако пък не обичате четки, релефната фасадна боя може да се нанесе и с други инстурменти (например валяк).

А дали този продукт ще е устойчив?

Много добър въпрос, който със сигурност трябва да си зададете! Нека да бъдем искрени - повечето от нас живеят в големите градове, където въздухът е всичко друго, но не и чист. Газовете, които са в него принципно могат да навредят на вида на една фасада. Добрата новина е, че релефната фасадна боя е устойчива спрямо тях, а същевременно издържа и на различни атмосферни влияния, както и на UV-лъчите. По-горе споменах, че декоративното финишно покритие може да диша. Това означава, че този продукт се характеризира с много висока възможност за пропускане на парите. Релефната фасадна боя издържа и на промени в температурата, както и на други влияния.

А сега може би най-важната част - не е нужно да сте професионален бояджия, за да разкрасите фасадата Ви. Висококачествените представители на този вид продукти са създадени така, че просто да хванете инструмента за боядисване и да дадете свобода на креативността Ви! Това означава, че ще можете да спестите и допълнителни средства от наемането на професионален бояджия, защото ще имате възможността да се справите сами, стига да желаете разбира се.

И като заключение - на пазара има много релефни фасадни бои, от които да избирате. Един подходящ продукт е ТЕРМОФЛЕКС® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ. Разгледайте го и ще се убедите, че той изцяло отговаря на изискванията за висококачествен продукт от този вид. Разбира се, можете да предпочетете и друга марка, но важното е избраният от Вас продукт да притежава сходни характеристики с описаните по-горе в изложението.

Успех при избора и приятно разкрасяване на Вашата фасада!