Разкрасете фасадата с релефна фасадна боя

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Релефна фасадна боя
4.3

Не знам за вас, но аз лично обичам да виждам красиви фасади, когато вървя по улицата. В днешно време има изключително много решение за финишни покрития, че чак е грехота да не се възползваме от тях. Независимо дали става въпрос за мазилки или друг материал, то със сигурност изборът е голям. Разбира се, на дневен ред стои и въпросът с финансовите възможности на отделните хора. Все пак, ако е възможно всеки би следвало да се замисли за вида на своята фасада. Това е лицето на една сграда и надали има някой, който не обича усмихнатите лица, нали така?

Въпросът е как да накараме усмивката да изгрее на него? В тази публикация ще си позволя да говоря за един вид декоративно финишно покритие, което би могло да бъде идеалното решение за целта. То се нарича релефна фасадна боя и тук сигурно вече започвате да се чудите що за чудо е това нещо. Ако трябва да бъда искрен, и аз реагирах така, когато чух това наименование за първи път. Как така една боя може да е релефна? Но след търсене в мрежата и след консултация с майстори-бояджии, аз най-накрая разбрах, че релефната фасадна боя е не само реалност, но и е наистина добро решение за декоративно финишно покритие за една фасада.

Този продукт на практика може да се определи като ролкова мазилка, която диша. Същевременно това е и боя. Това, което тя постига е една релефна структура, която е изключително фина. Но не се заблуждавайте като си мислите, че това означава, че тя ще е и слаба! Релефната фасадна боя (ако е наистина висококачествена) ще осигури изключително твърдо покритие за фасадата Ви. На практика можете да забравите за образуването на каквито и да е пукнатини. След като съм споменал последните, то нека да си представим следната ситуация: в момента по фасадата Ви има места, които не са съвсем изравнени, а дори тук-таме забелязвате и леки пукнатини. В такъв случай нанасянето на релефна фасадна боя ще реши и този проблем. 

И все пак кое е толкова уникалното на този продукт, че да си позволявам да Ви занимавам с него?

Ще го кажа така - възможността за креативност! Релефната фасадна боя Ви позволява да постигнете желания от Вас вид за Вашата фасада. За целта този продукт е създаден така, че да можете да го структурирате индивидуално. Как? Ами например бихте могли да вземете любимата Ви бояджийска четка и да започнете буквално да творите. Ако пък не обичате четки, релефната фасадна боя може да се нанесе и с други инстурменти (например валяк).

А дали този продукт ще е устойчив?

Много добър въпрос, който със сигурност трябва да си зададете! Нека да бъдем искрени - повечето от нас живеят в големите градове, където въздухът е всичко друго, но не и чист. Газовете, които са в него принципно могат да навредят на вида на една фасада. Добрата новина е, че релефната фасадна боя е устойчива спрямо тях, а същевременно издържа и на различни атмосферни влияния, както и на UV-лъчите. По-горе споменах, че декоративното финишно покритие може да диша. Това означава, че този продукт се характеризира с много висока възможност за пропускане на парите. Релефната фасадна боя издържа и на промени в температурата, както и на други влияния.

А сега може би най-важната част - не е нужно да сте професионален бояджия, за да разкрасите фасадата Ви. Висококачествените представители на този вид продукти са създадени така, че просто да хванете инструмента за боядисване и да дадете свобода на креативността Ви! Това означава, че ще можете да спестите и допълнителни средства от наемането на професионален бояджия, защото ще имате възможността да се справите сами, стига да желаете разбира се.

И като заключение - на пазара има много релефни фасадни бои, от които да избирате. Един подходящ продукт е ТЕРМОФЛЕКС® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ. Разгледайте го и ще се убедите, че той изцяло отговаря на изискванията за висококачествен продукт от този вид. Разбира се, можете да предпочетете и друга марка, но важното е избраният от Вас продукт да притежава сходни характеристики с описаните по-горе в изложението.

Успех при избора и приятно разкрасяване на Вашата фасада!