Работно облекло – удобно и практично

Популярни

Zaedno.bg подкрепя участника в hosting SEO състезанието на Jump:
"Защо избрах хостинг в Jump?"

малко коте се радва на котешка храна

Разлика при котешка храна за малки котета и големи котки

Първата година от живота на котето е изпълнена с интензивен растеж.

много пари от кредит

Как да погасим няколко бързи кредита, разказват от CashCredit

Никой не е застрахован от финансови катаклизми и на много хора се е случвало да...

модерна кухня по поръчка изработена за клиент

Изборът на кухня по поръчка ви дава възможност наистина да развихрите въображението си

Днес ще си говорим за интериорен дизайн – знаем много добре колко много от вас се вълнуват от...

Купчина с левови банкноти

Защо банките отказват заеми и как да го избегнем?

За да получите заем, не винаги се нуждаете от голям пакет документи, които да докажат вашата...

системи за пренос на насипни материали

Какво представляват системите за пренос на насипни материали и къде намират приложение?

Снабдяване на работния процес с необходимите суровини и материали е от ключово значение за...

работно облекло Feya
2.15

Голяма част от бързоразвиващите се производствени фирми и компании, опериращи в сферата на услугите, днес прибягват до въвеждането на работно облекло за служителите си. То се превръща в своеобразна визитна картичка на компанията. Унифицира служителите, придава им професионален вид и само по себе си говори за сферата на дейност, в която оперира съответният бизнес.

Качвате се в самолета, млада усмихната жена ви подава списание и любезно ви приканва на борда. Веднага се досещате, че това е стюардесата. За това ви подсещат както нейните професионални маниери, така и униформата й – нейното работно облекло.

Ако ли пък сте скептично настроени към всяко работно облекло и смятате, че то унифицира, можем да поспорим. И това не е точно така. Вярно е, че то подсказва сферата на дейност, в която работите, а не рядко и самата професия, но то разкрива и ваши лични качества. Чистата и добре изгладена униформа създава добро впечатление в околните, говори за професионализъм и сериозно отношение към работата.

Нерядко дадено работно облекло не само е имиджов знак на компанията и подчертава професионализма на служителите и, но е и съобразено със специфичните условия на труд. В тази връзка различаваме лятно и зимно работно облекло.

Обикновено при професиите, изискващи висока степен на хигиена, въведеното работно облекло стандартно е в бял цвят. В сферата на производството дрехите са в по-тъмни, маслени тонове като често преобладават сините и сиви нюанси.

По-голямо разнообразие на материи, цветове и кройки се позволяват на офис служителите в частния сектор. Обединяващи характеристики в този случай са удобство, елегантност, професионална визия.

И тъй като на работното място прекарваме по-голямата част от деня е препоръчително нашето работно облекло да бъде изработено от проветриви лесни за поддържане, естествени материи с устойчиви цветове, които да позволяват на тялото да се чувства комфортно като едновременно с това дълго запазват непроменени своята кройка и стил.

Факт е, че веднъж открили преимуществата на всяко работно облекло, все повече и повече фирми налагат неговото използване като задължително изискване към служителите си. А в някои то не се променя с години и се превръща в традиция. Някак си логично и закономерно говорейки за професията на лекаря пред очите ни изплува снежно бяла престилка, а жп служителя асоциираме с тъмно синя куртка и шапка.

Разбира се, днес шивашките фирми, специализирали се в производството на работно облекло, предлагат все по-нови и нови модели, често произведени по западен образец. Днес да избереш униформи за служителите си е лесно и приятно „занятие”, защото разнообразието от предлагано работно облекло - http://feya.eu , дори и онлайн, е наистина впечатляващо.