Работно облекло – удобно и практично

Популярни

майка и дете учат в кът за учене у дома

Кът за учене у дома – как да го организираме?

С настъпването на месец септември и старта на учебната година започват приготовленията свързани...

диодна лазерна епилация

Диодна лазерна епилация - ефикасна ли е, колко струва и колко сесии са необходими?

Всичко, което трябва да знаете за диодната лазерна епилация: какво представлява? Боли ли?

черна кухненска мивка и светъл плот

 Какво е важно да знаете преди да купите кухненска мивка?

Ремонтът или освежаването на кухнята често са свързани и с подмяната на кухненската мивка.

Усмихни се красиво

Усмихни се красиво

Проучванията показват, че правилната и красива усмивка помага на хората да бъдат не само по-...

бормашина

Ръководство за начинаещи за използване на бормашина

Бормашината може да ви изглежда като един от онези инструменти, които се използват само от...

работно облекло Feya
2.15

Голяма част от бързоразвиващите се производствени фирми и компании, опериращи в сферата на услугите, днес прибягват до въвеждането на работно облекло за служителите си. То се превръща в своеобразна визитна картичка на компанията. Унифицира служителите, придава им професионален вид и само по себе си говори за сферата на дейност, в която оперира съответният бизнес.

Качвате се в самолета, млада усмихната жена ви подава списание и любезно ви приканва на борда. Веднага се досещате, че това е стюардесата. За това ви подсещат както нейните професионални маниери, така и униформата й – нейното работно облекло.

Ако ли пък сте скептично настроени към всяко работно облекло и смятате, че то унифицира, можем да поспорим. И това не е точно така. Вярно е, че то подсказва сферата на дейност, в която работите, а не рядко и самата професия, но то разкрива и ваши лични качества. Чистата и добре изгладена униформа създава добро впечатление в околните, говори за професионализъм и сериозно отношение към работата.

Нерядко дадено работно облекло не само е имиджов знак на компанията и подчертава професионализма на служителите и, но е и съобразено със специфичните условия на труд. В тази връзка различаваме лятно и зимно работно облекло.

Обикновено при професиите, изискващи висока степен на хигиена, въведеното работно облекло стандартно е в бял цвят. В сферата на производството дрехите са в по-тъмни, маслени тонове като често преобладават сините и сиви нюанси.

По-голямо разнообразие на материи, цветове и кройки се позволяват на офис служителите в частния сектор. Обединяващи характеристики в този случай са удобство, елегантност, професионална визия.

И тъй като на работното място прекарваме по-голямата част от деня е препоръчително нашето работно облекло да бъде изработено от проветриви лесни за поддържане, естествени материи с устойчиви цветове, които да позволяват на тялото да се чувства комфортно като едновременно с това дълго запазват непроменени своята кройка и стил.

Факт е, че веднъж открили преимуществата на всяко работно облекло, все повече и повече фирми налагат неговото използване като задължително изискване към служителите си. А в някои то не се променя с години и се превръща в традиция. Някак си логично и закономерно говорейки за професията на лекаря пред очите ни изплува снежно бяла престилка, а жп служителя асоциираме с тъмно синя куртка и шапка.

Разбира се, днес шивашките фирми, специализирали се в производството на работно облекло, предлагат все по-нови и нови модели, често произведени по западен образец. Днес да избереш униформи за служителите си е лесно и приятно „занятие”, защото разнообразието от предлагано работно облекло - http://feya.eu , дори и онлайн, е наистина впечатляващо.