Пътни знаци и маркировки предпазват от смърт

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Пътни знаци и маркировки
5

Наличието на пътни знаци и маркировки по родните пътища предпазват шофьорите от сериозни инциденти и дори смърт. Пресата публикува ежеседмични статии, в които разказва за тежки с катастрофи, прегазени пешеходци и аварии свързани с липсата на така важната за всички пътна сигнализация.

Всеки гражданин има моралното задължение да алармира за липсващи знаци, неработещи светофари или изтъркана маркировка. От държавата зависи да поеме пълната отговорност по подобряване на обстановката и монтаж на новите съоръжения.

В тази публикация ние не пишем за политика, правителства и за това кой е виновен, а призоваваме компетентните органи да си свършат работата. Категорично отхвърляме оправдания от сорта, че излиза скъпо, защото има ли по-скъпо от човешкия живот.

За разлика от голословните люде, ние от Трафик пътна сигнализация даваме адекватни решения предоставяйки услуги по изработка и монтаж на табели, знаци, маркировки, светофарни уредби и тем подобни благини в помощ на водачите и правилната инфраструктура.

От фирми като нашата зависи това знаците да са устойчиви,  с добра видимост и не на последно място екологосъобразни. Всеки, който има желание е добре дошъл да поръча и ние ще се намесим решително без значение дали става дума за големия град или провинцията.

В сайта ни trs-bg.com сме сложили подробно описание на всички наши продукти, така че не се колебайте да ни посетите. Имам и специални оферти за всяка една точка от столицата и заобикалящите я градове, които със сигурност ще ви харесат. Погрижете се за тази част от движението и предпазете народа.

Към правителственото тяло на България

Наличието на знаци и маркировки, ще предпази участниците в движението от наранявания и дори фатални последици. Хубаво е, когато съветваме водачите да бъдат внимателни, да им отвръщаме с качествени пътища и задължителните знаци отговарящи на законовите разпоредби. Силно вярваме, че този текст, ще стигне до управляващите и те, ще поемат необходимата отговорност. Пожелаваме им успех!