Защо да не купуваме евтини протеинови продукти

Популярни

Гостна с декоративни профили

Как да създадете сами рамки от декоративни профили

Декоративните профили са традиционен елемент в дизайна, все по-често срещан домовете.

Чаша с прясно сварено кафе

Най-силните кафета на света

Когато започнете да разглеждате кафета, обикновено бързо ще се сблъскате с реалността, че...

Комфортна спалня с удобен матрак

Как да купим матрак онлайн?

В днешно време, все повече хора използват телефоните или компютрите си, за да пазаруват.

жена спи отпуснато на удобен матрак

5 начина, по които матракът влияе на съня Ви

Не бихте отишли на маратон или на поход в планината без подходящо оборудване, нали?

електрически резачка за дърва

Електрически резачки за дърва – характеристики и размери

Електрическите резачки за дърва могат да бъде благодат за всички, които искат да поддържат...

5
Golemi muskuli s Trec Nutrition

Докато повечето от нас имат бюджет към, който трябва да се придържат, купуването на евтин суроватъчен протеин на прах е като да саботирате само себе си. Покупката на суроватъчен протеин се прави, за да се постигне някаква цел. Закупуването на най-евтиния суроватъчен протеин на прах, който може да намерите означава, че ще получите точно това, тоест няма да постигнете заложените цели. Въпреки, че суроватъчния протеин изолат на Trec Nutrition е по скъп сега, отколкото преди няколко години, трябва да закупите най-доброто качество, което може да намерите или не купувайте въобще. Причината е проста. В дългосрочен план ще платите много повече, почти през цялото време заради ниска производителност във фитнеса и/или увредено здраве. Ето още няколко причини да се избягват евтини суроватъчни протеини на прах:

  1. Не всички суроватъчни протеини са еднакви. Ако погледнете рекламите на суроватъчните протеини http://trec-nutrition.bg/  ще знаете на какво да обърнете внимание, когато сравнявате цените. Суроватъният протеин може да бъде концентрат, изолат или смесен. Разходите за обработка на изолат са много по-високи, отколкото за концентрат. Това означава, че Isolate 100 на Trec Nutrition ще бъде по скъп от Whey 100 или Perfect Whey Protein. Протеин изолат има по-високи стойности на белтъчини от концетрата. Тези, които търсят максимално количество протеин в доза ще предпочетат изолат, а не концентрат или матрица.
  2. Потърсете най-добрата комбинация от качество и стойност. Заводите преки производители на протеини могат да предложат по-високо качество на по-ниска цена. Това е така, защото разходите за посредници са изрязани. Макар да смятате за удобство да купувате белтъчините от магазина това удобство ви струва пари. Онлайн компании продаващи директно (като Trec Nutrition България) на потребителите са най-добрата комбинация от цена – качество за коя да е хранителна добавка, която ще закупите.
  3. Изкупуването на евтини белтъчни продукти няма да ви донесе резултатите, които търсите. Доказателството идва, когато ги опитате. Ако се употребявали евтина протеинова пудра и опитате добавка Trec Nutrition с много по-високо качество ще забележите разликата веднага. Почти всеки, който е използвал висококачествена протеинова пудра в началото и е преминал на по-евтина временно, веднага се връща на по-висококачествената хранителна добавка. Също така едно от предимствата на високочествения суроватътен белтък на пудра е повишаване силата на имунната система. Сметките за доктори струват много по-скъпо отколкото разликата в цената между евтина протеинова пудра и висококачествената алтернатива на Trec.

В крайна сметка получавате това за, което сте платили. Закупването на евтини белтъчни продукти означава по-нисша хранителна добавка в сравнение с други по-скъпи варианти. Търсете онлайн компании директно търгуващи с крайни клиенти, които могат да доставят най-добрата комбинация от качество и цена. Евтината суроватъчна пудра ще ви остави плоски и проклинащи вашето решение за покупка. Изберете най-добрият суроватъчен продукт от първия път и няма да останете разочаровани.