Защо да не купуваме евтини протеинови продукти

Съобщение за грешка

  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1442 of /home/kcukcxos/domains/zaedno.bg/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1442 of /home/kcukcxos/domains/zaedno.bg/public_html/includes/bootstrap.inc).

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Golemi muskuli s Trec Nutrition
5

Докато повечето от нас имат бюджет към, който трябва да се придържат, купуването на евтин суроватъчен протеин на прах е като да саботирате само себе си. Покупката на суроватъчен протеин се прави, за да се постигне някаква цел. Закупуването на най-евтиния суроватъчен протеин на прах, който може да намерите означава, че ще получите точно това, тоест няма да постигнете заложените цели. Въпреки, че суроватъчния протеин изолат на Trec Nutrition е по скъп сега, отколкото преди няколко години, трябва да закупите най-доброто качество, което може да намерите или не купувайте въобще. Причината е проста. В дългосрочен план ще платите много повече, почти през цялото време заради ниска производителност във фитнеса и/или увредено здраве. Ето още няколко причини да се избягват евтини суроватъчни протеини на прах:

  1. Не всички суроватъчни протеини са еднакви. Ако погледнете рекламите на суроватъчните протеини http://trec-nutrition.bg/  ще знаете на какво да обърнете внимание, когато сравнявате цените. Суроватъният протеин може да бъде концентрат, изолат или смесен. Разходите за обработка на изолат са много по-високи, отколкото за концентрат. Това означава, че Isolate 100 на Trec Nutrition ще бъде по скъп от Whey 100 или Perfect Whey Protein. Протеин изолат има по-високи стойности на белтъчини от концетрата. Тези, които търсят максимално количество протеин в доза ще предпочетат изолат, а не концентрат или матрица.
  2. Потърсете най-добрата комбинация от качество и стойност. Заводите преки производители на протеини могат да предложат по-високо качество на по-ниска цена. Това е така, защото разходите за посредници са изрязани. Макар да смятате за удобство да купувате белтъчините от магазина това удобство ви струва пари. Онлайн компании продаващи директно (като Trec Nutrition България) на потребителите са най-добрата комбинация от цена – качество за коя да е хранителна добавка, която ще закупите.
  3. Изкупуването на евтини белтъчни продукти няма да ви донесе резултатите, които търсите. Доказателството идва, когато ги опитате. Ако се употребявали евтина протеинова пудра и опитате добавка Trec Nutrition с много по-високо качество ще забележите разликата веднага. Почти всеки, който е използвал висококачествена протеинова пудра в началото и е преминал на по-евтина временно, веднага се връща на по-висококачествената хранителна добавка. Също така едно от предимствата на високочествения суроватътен белтък на пудра е повишаване силата на имунната система. Сметките за доктори струват много по-скъпо отколкото разликата в цената между евтина протеинова пудра и висококачествената алтернатива на Trec.

В крайна сметка получавате това за, което сте платили. Закупването на евтини белтъчни продукти означава по-нисша хранителна добавка в сравнение с други по-скъпи варианти. Търсете онлайн компании директно търгуващи с крайни клиенти, които могат да доставят най-добрата комбинация от качество и цена. Евтината суроватъчна пудра ще ви остави плоски и проклинащи вашето решение за покупка. Изберете най-добрият суроватъчен продукт от първия път и няма да останете разочаровани.