4 предимства на почистването на лицето с HydraFacial MD

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

почистване на лицето с HydraFacial MD
5

Почистването на лицето с HydraFacial MD е съвкупност от множество стъпки, които подмладяват, хидратират, ексфолират и освежават кожата ви и така подобряват цялостният ѝ облик. В резултат от него вашата кожа е по-млада и по-здрава. Но защо HydraFacial MD е най-добрата процедура за лице и какви са нейните 4 предимства пред останалите козметични процедури.

  1. Бързо лечение с непосредствени резултати
    За да се подложите на процедурата HydraFacial MD, вие не се нуждаете от предварителна подготовка, а тя може да бъде изпълнена своевременно. Тя отнема не повече от 30 минути и вие ще можете да видите резултатите от нея почти веднага. Повечето от известните личности се подлагат на HydraFacial MD в деня, в който им предстои голямо светско събитие, тъй като са сигурни, че кожата им ще изглежда страхотно пред камерите.
  2. Без дискомфорт след лечение
    Ако сте се подлагали на козметични процедури като почистване за лице то със сигурност след някои от тях сте усещали дискомфорт и парене по кожата на лицето си и дори неприятно зачервяване, което ви е пречило да се върнете към ежедневните си задължения.
    HydraFacial MD обаче е лек за кожата ви и след нейното приключване вие не бива да усещате болка или някакви неприятни реакции. Всъщност това е една приятна и релаксираща процедура, след която вие ще можете да се върнете отново към вашите задачи.
  3. Красив, бляскав тен
    HydraFacial MD има незабавно действие върху всички видими несъвършенства по вашата кожа, като ги премахва и така подобрява нейния вид, а тенът ви става по-светъл и по-блестящ.
  4. Здрава и защитена кожа
    Повечето козметични процедури за лице са насочени само към подобряване на  сегашното състояние на вашата кожа, но HydraFacial MD ви предлага много повече, включително и вливането на важни витамини и антиоксиданти в кожата ви. Те я защитават от замърсяването на околната среда и вредните ефекти на свободните радикали, борят се с ранните ѝ признаци на стареене, поддържат я гладка, мека и добре хидратирана, и увеличават нейната еластичност.

Ако искате да се поглезите и да се радвате на здрава, свежа и красива кожа, то не губете повече време, а си запазете час за почистване на лицето с HydraFacial MD в Wave Estetic Center в Стара Загора. Центърът разполага с модерно оборудване и висококачествени серуми, които се използват по време на процедурата и благодарение на които кожата ви ще възвърнете младежкия си вид.

Грижата за кожата с HydraFacial MD е като лечение, което всеки трябва използва, ако иска да запази кожата си здрава и млада за по-дълго време.