В помощ на борбата с онкологичните заболявания

Популярни

Управление на стреса в ежедневието: Натурални стратегии за по-спокоен живот

Управление на стреса в ежедневието: Натурални стратегии за по-спокоен живот

В динамичния ритъм на съвременния живот, стресът се явява като непрекъснат спътник, влияещ...

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

В света на луксозните парфюми, Bulgari се откроява като емблематична марка, известна със своята...

борбата с онкологичните заболявания
5

Съществуват различни митове и теории за това защо и как възникват туморните образувания и в зависимост от тези теории съвременната медицина се опитва да се справи с тях. За съжаление понякога самото лечение убива човек, тъй като химио- и лъчетерапиите съсипват организма или почти унищожават имунната му система. Затова е необходимо да се погледне и към това, което природата е дала на човек. Съществуват много билки и гъби, от които се извличат активни вещества, и които помагат на човешкият организъм в борбата с различни заболявания. Съществуват много лекарствени продукти, които са на базата на извлеци от билки, но стане ли дума за хранителни добавки и онкозаболяване повечето лекари започват да отричат ползите. Единствено хората, които са получили положителни резултати и са се доверили на природата знаят за това. Понякога е необходимо човек да се довери на клиничните изследвания и положителните отзиви и да си помогне в борбата.

Повечето билки и добавки се препоръчва да се приемат заедно с провеждане на конвенционалното лечение и не влияят по никакъв начин отрицателно на организма на човек, напротив - имуномодулаторите са тези, които правят имунната система по-устойчива на химио- и лъчетерапиите. С приемане на добавки могат да се избегнат всички странични ефекти от терапиите като гадене, повръщане, липса на апетит, отпадналост.

Съществуват други, които пък атакуват туморните образувания и не позволяват или ограничават по-нататъшното развитие на метастази. Това не означава да се хванете за първата хранителна добавка, която ви попадне. Внимателно проучете всеки вариант и се доверете на качествени и клинично тествани билки и хранителни добавки. Позволете на природата да ви помогне и повярвайте. Успех !!! (http://biobran-bg.com/)