В помощ на борбата с онкологичните заболявания

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

борбата с онкологичните заболявания
5

Съществуват различни митове и теории за това защо и как възникват туморните образувания и в зависимост от тези теории съвременната медицина се опитва да се справи с тях. За съжаление понякога самото лечение убива човек, тъй като химио- и лъчетерапиите съсипват организма или почти унищожават имунната му система. Затова е необходимо да се погледне и към това, което природата е дала на човек. Съществуват много билки и гъби, от които се извличат активни вещества, и които помагат на човешкият организъм в борбата с различни заболявания. Съществуват много лекарствени продукти, които са на базата на извлеци от билки, но стане ли дума за хранителни добавки и онкозаболяване повечето лекари започват да отричат ползите. Единствено хората, които са получили положителни резултати и са се доверили на природата знаят за това. Понякога е необходимо човек да се довери на клиничните изследвания и положителните отзиви и да си помогне в борбата.

Повечето билки и добавки се препоръчва да се приемат заедно с провеждане на конвенционалното лечение и не влияят по никакъв начин отрицателно на организма на човек, напротив - имуномодулаторите са тези, които правят имунната система по-устойчива на химио- и лъчетерапиите. С приемане на добавки могат да се избегнат всички странични ефекти от терапиите като гадене, повръщане, липса на апетит, отпадналост.

Съществуват други, които пък атакуват туморните образувания и не позволяват или ограничават по-нататъшното развитие на метастази. Това не означава да се хванете за първата хранителна добавка, която ви попадне. Внимателно проучете всеки вариант и се доверете на качествени и клинично тествани билки и хранителни добавки. Позволете на природата да ви помогне и повярвайте. Успех !!! (http://biobran-bg.com/)