Характеристика и свойства на металните покриви

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

свойства на металните покриви
2.9

При направата или ремонта на вашия покрив е необходимо да се концентрирате върху няколко аспекте касаещи дома ви. Климатът, където е местоположението му, периода в който искате да го ползвате и средствата, които можете да отделите. При обстоен преглед на всички ваши избори неминуемо ще преминете през металните покриви.

 

Последните две десетилетия те придобиват все по-голяма популярност сред строителите, развивайки се редом с модерните технологии и опревергавайки остарелите схващания за неприветливия си вид и нефункционалност. В пълен контраст с тези твърдения, металните покриви преминават през пълна метаморфоза изпъквайки като най-рентабилния и сигурен избор на покривна конструкция, отговарящ на всички изисквания и очаквания.

 

Съвременните технологии са позволили да бъдат съчетани безупречната устойчивост на медта и естетически красивото в лицето на металните покриви. Днешните архитекти и дизайнери са единодушни, че те са най-добрия избор при направата на сгради ,както от жилищен така и от индустриален характер.

 

Отличен дългогодишен опит в направата на покриви от метални керемиди, както и други съпътстващи ги конструкции, предлага българската фирма Бигор-Ин (http://www.bigorltd.com/).

 

Металните керемиди успяват безпроблемно да съчетаят в себе си формата, която клиента търси без да го ощетяват с качество по никакъв начин. Материалите, които притежават колкото лесно придобиват красива форма, толкова и надеждно предпазват от корозия, вятър, пожар и течове. Огъването на метала под желаната форма не намаля неговата здравина и устойчивост. Той остава най-сигурния вариант за дългосрочно ползване, като повечето фирми предлагат гаранции стигащи до 50 години, което е тройно повече от ползвателния период на един асфалтов покрив.

 

Дългосрочна инвестиция, енергоефективност, здравина и устойчивост и не на последно място, разбира се, стиловото многообразие- безброй цветови гами и  атрактивен дизайн. Обобщено на кратко- иновативен и сигурен избор при защитата на вашия дом.