Как да направим романтичен подарък за годишнина?

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Балони за Годишнина
4.766665

Наближава годишнината от сватбата Ви? Или пък просто денят, в който сте се запознали с Вашата половинка? Че това си е цял празник, не забравяйте да изберете подходящ подарък за него. И тъй като все пак говорим за празник, който касае еднакво и двамата представители на една двойка, подаръкът трябва да е свързан с Вас, да казва „Обичам те!”, „Не мога без теб!”, „Ти си всичко за мен!”, или нещо друго от този род. Важно е, подаръкът за такъв повод да е сантиментален и романтичен.

Независимо дали сте от силната или от слабата половина на обществото, тук ще Ви дадем някои идеи за романтичен подарък за годишнина, които са подходящи както за дами, така и за господа.

Изберете Ваша обща снимка, на която и двамата изглеждате зашеметяващо. Може да е такава от сватбата. Потърсете фирма, която предлага изработка на персонализирани подаръци. Разгледайте там и изберете нещо, което да бъде персонализирано с въпросната снимка. Това може да е чаша, ключодържател, плюшена играчка, тениска, пъзел или нещо друго – изборът е голям, така че не се притеснявайте, че няма да намерите нещо подходящо. Към снимката добавете подходящо послание, и подаръкът е готов.

Може да вземете и бутилка вино с персонализиран етикет. На него може да сложите следния текст „Вино, по случай годишнината на … (иманата Ви – Вашето и това на половинката Ви), дата”. Този подарък е романтичен и функционален – вечерта, ще седнете двамата, и ще се насладите на хубавото вино, което е специално за Вашата годишнина.

Може да поръчате и специален албум – направен елегантно, а вътре Ваши общи любими снимки, снимки на места, които обичате и сте посещавали, любовни послания и т.н. Това ще трогне и най-коравото сърце.

Бутилка шампанско, огромен букет цветя, и кутия скъпи бонбони, звучи твърде тривиално, но едва ли има по-подходящ подарък за годишнина. Същото важи и за романтичните вечери на свещи, и за незабравима интимна нощ.

Специални кристални чаши за вино, които ще използвате само когато празнувате годишнините си, или пък такива чинии, каквото и да изберете, гледайте по някакъв начин да е свързано с двама Ви, и винаги да напомня за щастливите Ви мигове заедно.