Подходящи подаръци за ученици

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Маса с подходящи подаръци за ученици
5

Началото на учебната година наближава и вероятно имате поне едно близко дете, на което му предстои вълнуваща учебна година. Трудно е да изберете подарък за ученик, особено след като трябва да е нещо полезно и да не разсейва детето от учението. Затова, подготвихме този списък, от който лесно да изберете най-добрия подарък за ученици.

Персонализирани бутилки за вода

Персонализирана бутилка за вода може да служи като чудесен подарък за ученици. Може да им помогне да останат хидратирани, като поддържа напитките им хладни, докато са в движение. Освен това им дава нещо лично, което да носят със себе си и може да предотврати всякакви обърквания. Един ученик със сигурност ще оцени подаръка и ще го използва често. И с толкова много различни опции за дизайн, със сигурност ще се хареса на почти всеки.

Персонализиран шаблон за седмична програма

Абсолютно всеки ученик разполага с определен седмичен график, който нанася в хартиена или дигитална таблица. За да улесните децата, можете да им подарите персонализиран шаблон, на който да нанесат програмата си. Дори и да не сте на ти с инструментите за графичен дизайн, има много сайтове, в които лесно да създадете какво ви е необходимо – Canva е един от тях. Отделете време и изработете нещо лично. Използвайте любимите цветове и картинки на детето, за да се получи нещо, което то ще гледа с удоволствие. Разпечатайте готовата програма на качествена хартия и я поставете в подходяща рамка.

Планер

По-големите ученици имат много натоварена програма – часове в училище, различни тренировки, СИП-ове, клубове и други занимания. Ето защо, е важно те да следят времето си да го разпределят правилно. Затова, планер е много подходящ подарък. Можете да изберете съвсем обикновен планер, разграфен по дни и часове, а може да заложите и на специално направен такъв за ученици. Така, те ще могат да отбелязват не само учебните си часове и допълнителните занимания, но и крайни срокове за домашни и проекти, състезания, празници на съученици и още много.

Персонализиран несесер за моливи и химикалки

Учениците, особено в по-малките класове, често носят много химикалки, моливи, острилки, гумички, флумастери и други. За да не са разпилени из цялата им раница, е хубаво да се държат в несесер. Особено подходящ е такъв, който е разделен на отделения, за да може пособията да са разделени по вид и да не се смесват едни с други. Можете да поръчате несесер, бродиран с името на детето или с любима щампа.

Ваучер за книжарница

Ако не сте съвсем сигурни какво да подарите на ученици, винаги можете да им дадете ваучер за книжарница. По този начин, ще улесните подготовката им за учебната година и със сигурност, подаръкът ви ще влезе в употреба. Добрата новина е, че тези ваучери често са с дълга валидност – около 1 година, така, че получателят да го употреби, когато сметне за добре.