Чудесни спа идеи за вашата баня

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

плочки за баня
4

Съвременните интериорни дизайни за баня, както и азиатските концепции за това помещение, често включват интересни и най-вече изключително функционални СПА елементи, които си заслужават. В крайна сметка, в банята релаксираме, грижим се прилежно и внимателно за външния си вид и хигиена. Точно поради тази причина СПА банята у дома е нещо напълно нормално, а не както мнозина смятат, израз на претенциозност. В случай че на вас концепцията ви харесва, ето ви няколко чудесни спа идеи за домашната баня:

 

1.Невидима хармония

Как да постигнете хармония, без да е нужно да слагате кой знае какви допълнителни елементи в банята, особено ако е малка? Разбира се, че. Всъщност, в зависимост от това какво настроение търсите, изберете и подходящата миризма - свежест, цветя, ориенталска страст...

 

2.Дървото

Дървените повърхности и отделните елементи в интериора на банята са особено подходящи за СПА дизайна. Всъщност, дървено корито вместо вана би било и най-доброто попадение за вас. Разбира се, такъв тип вана може да създаде и известни ограничения и допълнителни ангажименти за поддръжка, но пък визуалният ефект си заслужава на 100%.

 

3.Приглушено осветление

Не забравяйте, че както ароматите, така и подходящото осветление могат значително да променят визията на една стая. При банята не правим изключения в тази насока. В случая е добре да заложите на приглушеното осветление. То ще ви предразположи към спокоен релакс, който да премахне умората и да ви зареди с малко спокойствие, а и положителна енергия, било то в края на работния ден, или в началото на седмицата: най-вече ако сте имали тежък уикенд.

 

4.Природата

Присъствието на живи растения е от ключово значение за СПА интериора на банята. Нашите предложения са следните: саксии с орхидеи, декоративни вечно зелени дръвчета, а защо не и лиани?