Какви видове пендели ще намериш в Бриколаж

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

лампи пендели, висящи от тавана
5

Домашното осветление придава онзи интериорен завършек, който ще ни накара да си помислим “Ето, вече всичко е готово!”. То се класифицира според типа на помещението, вида излъчвана светлина и нейната интензивност. Можем да изберем работно осветление или да заложим на акцентиращо, когато търсим подходящ начин да акцентираме върху определена част от дома си. 

А какво трябва да знаем за моделите осветителни тела тип пендели, които не случайно се радват на такава голяма популярност? Подходящи ли са за кухня, спалня, хол и трапезария, и защо да ги поръчаме от онлайн магазин Бриколаж? Тези, и още много други отговори, ще откриеш в следващите редове, в които ще обясним подробно защо трябва да се спреш на точно този вид осветление. 

Какво представляват пенделите

Най-общо казано, това е висяща лампа в съчетание с абажур, която е подходяща за абсолютно навсякъде. Тя може да бъде монтирана към тавана с помощта на прът от метал, въже или специална връв, като и в трите случая интериорният ефект ще е впечатляващ. Пенделът играе ролята на основно осветление, но може да изпълнява и по-творчески функции за акцент или допълващо осветление. Поради многообразието от всякакви видове пендели, е възможно да се открие идеалната лампа от този вид, която напълно да подхожда на особеностите на дома ни. 

За къде се използват

Пенделите могат да се поставят във всяка една стая, която изисква адекватно осветление. Кухните и трапезариите са двете помещения, които се използват най-често, което на свой ред води до потребността от постоянна светлина, за да протичат извършваните дейности безпроблемно - готвене, хранене и дори работа. Лампата се поставя непосредствено над масата, а с цел ефективното разпръскване на светлината, се предлагат и абажури с декоративни елементи, които превръщат светлината в истинско произведение на изкуството. 

домашно осветление от мрбриколаж

С какъв дизайн можем да ги открием

Естетиката у дома трябва да е винаги висока. Така ще се прибираме с огромно желание вечер след работа, през почивните дни ще се наслаждаваме на пълноценна релаксация, за която до голяма степен допринася и правилното осветление. В магазин Бриколаж се предлагат пендели със следния дизайн:

  • Стъкло, метал, дърво и стъкло, метал и стъкло, пастмаса;
  • Различни стилове като винтидж, индустриал, модерен, натурален;
  • Сет от 1 - 3 - 5 лампи;
  • С различни абажури.

Интериорното разнообразие е видимо голямо. А на кой вариант ще заложиш ти - нека Бриколаж ти покаже отговорите. Купи изгодно и декорирай свободно, защото няма нищо по-сладко от собственоръчно постигнатата красота у дома. Наслади й се.