Важни факти за ПВЦ дограмите

Популярни

Zaedno.bg подкрепя участника в hosting SEO състезанието на Jump:
"Защо избрах хостинг в Jump?"

3D принтиране на резервни части

3D принтирането в железопътната индустрия

3D принтиране на резервни части

осветителните тела

LED осветителните тела: С какво са по-различни?

Крушките със светодиоди са едни от най-енергийно ефективните крушки.

лятно поливане

Лятното поливане трябва да започне през пролетта

Юли и август са много горещи месеци, през които и хората и растенията имат нужда от повече...

ежедневни чинии от порцелан

Какви са ползите от използването на порцеланови чинии?

Порцелановите съдове са с нас от векове.

интериор на автомобил с автоаксесоари

Автоаксесоарите, които ще направят шофирането и пътуването по-приятни

Благодарение на високотехнологичния напредък днес всеки водач на МПС има възможността да се...

Master Plastik ООД
5

ПВЦ дограмите са един от най-желаните начини за създаване на ефективна топлоизолация, като към днешна дата хиляди граждани монтират български или немски профили на вратите и прозорците у дома или в офисите. С така предприетите действия се постига спестяване на електроенергия за отопление, по-малка загуба на топлина и съответно по-ниски сметки за електричество.

И докато например при алуминиевата дограма без прекъснат термомост има реален риск от конденз, вашите четири, пет и шесткамерни ПВЦ профили няма да имат подобни проблеми. Можете да проверите всичко това посещавайки фирма Master Plastik ООД, където ще намерите най-доброто от света на дограмите.

До скоро се смяташе, че алуминиевите дограми са далеч по устойчиви от PVC вариантите, но с новите Aluplast и KMG профили нещата стоят по друг начин. Лабораторните тестове показват добра съпротива на удари, издръжливост при влошени атмосферни условия и прахови частици.

Проблемът с дизайна на ПВЦ дограмата вече е решен, защото се появи специално цветно фолио. Преди разчитахме само и единствено на елегантното бяло, а сега имаме сериозен набор от възможности, които ще се слеят с интериора на апартамента, къщата или офиса.

Преди да купите ПВЦ дограма обаче е желателно да направите консултация в съответната фирма, като естествено ние предлагаме професионалните услуги на Master Plastik. В сайта ни сме публикували още информация, която смятаме, че ще ви бъде полезна за избора на нов профил, който да краси прозорците и вратите ви.

Обобщение

Голям брой клиенти потърсиха помощ при избора на подходяща дограма за апартаментите си в София и ние предложихме най-доброто за тях на специална цена. В нашият сайт ще видите промоциите на Aluplast и KMG профили, а ако желаете да попитате нещо по темата може да го направите на телефоните за връзка или чрез електронна поща. Това бяха най-важните неща за ПВЦ системите, а за повече се чувствайте добре дошли в нашата фирма още днес.