Важни факти за ПВЦ дограмите

Популярни

Защо да изберем ЛЕД огледала за банята си?

Огледала с LED осветление? Защото е практично, щадящо и най-вече комфортно.

макси рокли

Съвети как да изберем макси рокли

Обичате ли роклите?

лодки под наем Гърция

Защо да прекарате ваканцията си на яхта в Гърция

Безброй острови, невероятни кристално чисти води, незабравими залези ...

марихуана интересни факти за растението и семената

Какво не знаем за марихуаната?

Както сигурно сте чували, марихуаната е най-често използваният нелегален опиат в Америка.

лампи пендели, висящи от тавана

Какви видове пендели ще намериш в Бриколаж

Домашното осветление придава онзи интериорен завършек, който ще ни накара да си помислим “Ето,...

Master Plastik ООД
5

ПВЦ дограмите са един от най-желаните начини за създаване на ефективна топлоизолация, като към днешна дата хиляди граждани монтират български или немски профили на вратите и прозорците у дома или в офисите. С така предприетите действия се постига спестяване на електроенергия за отопление, по-малка загуба на топлина и съответно по-ниски сметки за електричество.

И докато например при алуминиевата дограма без прекъснат термомост има реален риск от конденз, вашите четири, пет и шесткамерни ПВЦ профили няма да имат подобни проблеми. Можете да проверите всичко това посещавайки фирма Master Plastik ООД, където ще намерите най-доброто от света на дограмите.

До скоро се смяташе, че алуминиевите дограми са далеч по устойчиви от PVC вариантите, но с новите Aluplast и KMG профили нещата стоят по друг начин. Лабораторните тестове показват добра съпротива на удари, издръжливост при влошени атмосферни условия и прахови частици.

Проблемът с дизайна на ПВЦ дограмата вече е решен, защото се появи специално цветно фолио. Преди разчитахме само и единствено на елегантното бяло, а сега имаме сериозен набор от възможности, които ще се слеят с интериора на апартамента, къщата или офиса.

Преди да купите ПВЦ дограма обаче е желателно да направите консултация в съответната фирма, като естествено ние предлагаме професионалните услуги на Master Plastik. В сайта ни сме публикували още информация, която смятаме, че ще ви бъде полезна за избора на нов профил, който да краси прозорците и вратите ви.

Обобщение

Голям брой клиенти потърсиха помощ при избора на подходяща дограма за апартаментите си в София и ние предложихме най-доброто за тях на специална цена. В нашият сайт ще видите промоциите на Aluplast и KMG профили, а ако желаете да попитате нещо по темата може да го направите на телефоните за връзка или чрез електронна поща. Това бяха най-важните неща за ПВЦ системите, а за повече се чувствайте добре дошли в нашата фирма още днес.