Направете правилен избор при парфюми тестери

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

christian dior sauvage парфюм
5

За да разберем дали нашият избор  е правилен, време е да видим доколко той се предопределя от различията между тестера и оригиналния парфюм.

Важен момент, на който трябва да наблегнем, е цената. Един качествен парфюм в никакъв случай не е евтин. При нормални цени разликата между тестер и парфюм в най-добрия случай не надвишава повече от 20-30 лв. Не е оправдано очакването тестерът да е по-евтин, защото се изисква той да е напълнен с оригиналния парфюм. Ето защо не трябва да се доверяваме на всеки случаен разпространител на парфюми, а на големи брандове, като избираме само оторизирани за целта места.

Най-очевидната разлика между парфюма и тестера е във вместимостта на флаконите и шишетата. Оригиналните парфюми са в  шишенца от 30,50,60,70,80,90 или 100 ml.   За разлика от оригиналния парфюм тестер се предлагат в няколко пъти по-голям обем - 80-200ml. 

Тестерът и парфюмът се различават и по външен вид. Това не пречи на някои фирми и производители без свян и скрупули да копират световни и добре познати марки, като продават по-обемни тестери на цени до 10 пъти по-ниски от разходите за оригиналния продукт.

 И не на последно място трябва да отбележим, че тестерът  е по-скоро за лична употреба поради недотам привлекателната си опаковка. Парфюмът е  в изискани шишета, поставени в красиви ярки опаковки. Той е подходящ за оригинален  подарък при празничен повод. Когато нямаме финансова възможност за купуване на предпочитания оригинален парфюм, прибягваме до закупуването на тестер, който в много случаи може да се окаже дори по-добър.Ако все още се чудите от къде да закупите Вашите оригинални парфюми тестери то разгледайте онлайн магазин Testeri-Bg.com там ще бъдете сигурни,че ще го закупите на най-ниска цена!