Изберете почивка в Пампорово!

Популярни

ремонт и обзавеждане на малка спалня

Как да обзаведем малка спалня ?

Спалнята е мястото,  където прекарваме време на активна почивка.

майка и дете учат в кът за учене у дома

Кът за учене у дома – как да го организираме?

С настъпването на месец септември и старта на учебната година започват приготовленията свързани...

диодна лазерна епилация

Диодна лазерна епилация - ефикасна ли е, колко струва и колко сесии са необходими?

Всичко, което трябва да знаете за диодната лазерна епилация: какво представлява? Боли ли?

черна кухненска мивка и светъл плот

 Какво е важно да знаете преди да купите кухненска мивка?

Ремонтът или освежаването на кухнята често са свързани и с подмяната на кухненската мивка.

Усмихни се красиво

Усмихни се красиво

Проучванията показват, че правилната и красива усмивка помага на хората да бъдат не само по-...

Нова година Forest nook Пампорово
5

Ако търсите дестинация, която да е подходяща за вас, да бъде зареждаща с енергия и да ви накара да се чувствате добре, ако искате да намерите място, което предлага много забавления и развлечения, няма защо да търсите повече. Това място се нарича Пампорово.

Този курортен комплекс е разположен в най-красивата българска планина – Родопите. Заобиколен е от много забележителности, както природни, така и исторически. Ако харесвате този вид туризъм, със сигурност не трябва да го пропускате.

Ако обичате планинските разходки или пък сте любители на зимните спортове като ски и т.н, също можете да посетите Пампорово. Ще намерите точно това, от което се нуждаете.

Пампорово е курорт, който е предпочитан от изключително голям брой туристи, защото може да предложи всичко. Няма значение дали търсите бурен нощен живот, хубави приключения или активна почивка, вие със сигурност ще се чувствате на правилното място.

Има много хотели в комплекса, както и голям брой туристически вили. В тях, освен подслон, ще получите и много добро обслужване, а отношението към вас, ще бъде приятелско и добронамерено. Ако се интересувате, можете да разгледате офертите, които предлагаме за Пампорово.

FOREST NOOK е хотелски комплекс, в който ще прекарате незабравими мигове и ще ги помните години наред. В него, освен стандартните единични и двойни стаи, се предлагат и цели апартаменти, които са много добре оборудвани със всичко, от което се нуждаете за пълноценна почивка.

Ако искате да притежавате ваше собствено жилище в това невероятно място, имате възможност да закупите апартамент в комплекса и да го превърнете в свое място за почивка, където да се разтоварвате от шума на града и напрежението.

България е много красива страна и в нея има много места, които могат да спрат дъха ви. Лошото е, че не всички могат да ви предложат всичко накуп – чист въздух, красива природа и много забележителности.

Няма защо да се чудите повече. Почивката в Пампорово е точно това, от което се нуждаете вие и семейството ви.

В хотелски комплекс FOREST NOOK - Пампорово, ще бъдете ВИП и ще се чувствате като такива.

Защо сме толкова сигурни в това?

Защото в този хотелски комплекс няма нещо, което да не можем да ви предложим. Ако сте скиори, тогава ще можете да се насладите на пистата, която е собственост на хотела. Можете да се спускате по нея денонощно.

Ако търсите релаксиращи процедури, можете да посетите нашата парна баня или сауна, както и да плувате в басейна ни.

Няма как да скучаете, ако изберете Пампорово. Най-красивите забележителности са наоколо. Ако си падате по пещерния туризъм, тогава можете да посетите Ягодинската пещера, Дяволското гърло и Ухловица.

Освен всичко изброено до сега, комплексът разполага и с конна база, така че ако искате да разгледате планината яздейки кон, тази ваша мечта много лесно може да се осъществи.

В Пампорово има забавления и развлечения, които никога не свършват. Няма как да изброим всички в тази статия, за това е най-добре да ни посетите на живо и да се убедите сами. След това ще искате да се връщате пак и пак. В това сме абсолютно убедени.

За повече информация www.forestnook.net