Офис бюра видове и избор

Популярни

Микс детокс фреш от зеленчуци

Какво е детокс и необходим ли ни е?

Ако искаш да живееш здравословно и решиш да проучиш въпроса, най-вероятно ще се натъкнеш на един...

Баня с плочки синьо и бяло и морски мотиви

Как да откриете Вашите плочки за баня в Стара Загора

Плочките могат да подобрят или загрозят банята, затова е нужно да съблюдавате за някои елементи...

Дамски часовник

Как да изберете перфектния дамски часовник?

Часовникът е не само практичен, но и красив аксесоар, с който може да изразите личния си стил и...

Сватбените пръстени

Романтичната история на сватбените пръстени

Днес живеем във време, когато сватбеният ритуал се възприема много повече като отживелица,...

диван

Диван или канапе – това е въпросът.

Думите „диван“ и „канапе“ нерядко, но съвсем погрешно, се използват като синоними.

5

Може да увеличите работната площ по различни начини, например плъзгайки заедно две маси и поставяйки ги една до друга. Така офисът ще изглежда функционален. За тази цел е по-добре да използвате странична маса за офиса.


Този елемент може да изпълнява няколко основни функции:

Разширете работното пространство като поставите офис оборудване, папки и документи всичко подредено по класьори и на местата си.

Да настаните няколко служители на едно работно място ще ви трябват както удобни столове така и офис маси за приемната.

Увеличете пространството за срещи, преговори и конференции.

Страничната маса е удобна и функционална част от мебелите. Тя лесно може да бъде преместена, в която и да е част на кабинета. Той идеално се вписва в интериора на двата малки офиса и е доста просторен. Обикновено се поставя перпендикулярно на главния масата и, поради това, има допълнително пространство за дискусии с колеги от различни бизнес въпроси в комфортна обстановка.

Видове офис маси

Те могат да се различават по много различни начини:

форма;

материал за производство;

вид субстрат;

размери.

Ако говорим за форма, то най-често: триъгълна, правоъгълна или полукръгла. Офис таблици под формата на кръг също са популярни: https://www.office1.bg/narbutas-zasedatelna-masa-plana-1200x1200x750-mm-furnir-dab-byal-metal. Изборът на конфигурация зависи от предназначението, както и от конкретната колекция от мебели.

Така, ако имате нужда от допълнителна странична маса, може да използвате триъгълни или правоъгълни опции. Ако на работното място трябва да комуникирате с колеги или клиенти, тогава е по-добре да избягвате острите ъгли. Най-добрият вариант ще бъде полукръг или сектор от кръг.

Ако говорим за материала за производство, различни видове странични маси за офиса могат да бъдат направени от композитни или естествени материали:

ламперия от ПДЧ;

MDF;

масив от дървесни.

Голямо разпространение на продукти има вече и от пластмаса, стъкло, метал. Съществуват и комбинирани опции, при които настолната плоча е изработена от дърво, а основата или краката са изработени от хромирана стомана.

Ако говорим за материали, MDF и ПДЧ те са сред най-достъпните опции и са най-добре защитени от източници на топлина.

Дървото е луксозна опция. Различните видове дървесина се оценяват за отличното им представяне и вид: дъб, клен, череша, бук, орех. Вярно е, че колекция от офис мебели, изцяло изработени от естествено дърво е доста скъпа.

Метал, пластмаса, стъкло - това са материали, които се характеризират с дълготрайност. Те не се страхуват от температурни промени и от ефекта на висока влажност. В допълнение, тези продукти са подходящи за модерен интериор - високотехнологичен или таванско помещение. В такава среда вашето работно място ще изглежда ергономично, функционално и оригинално.

Не е трудно да изберете подходящата офис мебели от office1.bg и по цвят. Те могат да са от череша, венге, бук, орех и да се съчетаят с всичко останало в интериора!