Офис бюра видове и избор

Популярни

усмихната жена седнала на диван с лаптоп в скута

Как да бъдете уважавана жена на работното място?

Независимо дали сте отговорна за копирната машина или за екип от служители, с абсолютна...

усмихната жена седяща на диван с лаптоп в ръце

Как да бъдете уважавана жена на работното място?

Независимо дали сте отговорна за копирната машина или за екип от служители, с...

възрастни хора се разхождат на улицата

Коронавирус Covid-19 - как да защитим възрастните хора?

На фона на несигурността, която се върти около пандемията на коронавирус у нас и в целия свят,...

монитор  за компютър

Важни неща, които трябва да знаете, когато купувате монитор онлайн

Въпреки че през последното десетилетие лаптопите почти замениха настолните компютри,...

линия на влак в зелена гора

Последната теснолинейка в България - едно от най - красивите пътувания с влак

Един неуморен влак пътува по живописния маршрут Септември - Добринище вече цели 75...

5

Може да увеличите работната площ по различни начини, например плъзгайки заедно две маси и поставяйки ги една до друга. Така офисът ще изглежда функционален. За тази цел е по-добре да използвате странична маса за офиса.


Този елемент може да изпълнява няколко основни функции:

Разширете работното пространство като поставите офис оборудване, папки и документи всичко подредено по класьори и на местата си.

Да настаните няколко служители на едно работно място ще ви трябват както удобни столове така и офис маси за приемната.

Увеличете пространството за срещи, преговори и конференции.

Страничната маса е удобна и функционална част от мебелите. Тя лесно може да бъде преместена, в която и да е част на кабинета. Той идеално се вписва в интериора на двата малки офиса и е доста просторен. Обикновено се поставя перпендикулярно на главния масата и, поради това, има допълнително пространство за дискусии с колеги от различни бизнес въпроси в комфортна обстановка.

Видове офис маси

Те могат да се различават по много различни начини:

форма;

материал за производство;

вид субстрат;

размери.

Ако говорим за форма, то най-често: триъгълна, правоъгълна или полукръгла. Офис таблици под формата на кръг също са популярни: https://www.office1.bg/narbutas-zasedatelna-masa-plana-1200x1200x750-mm-furnir-dab-byal-metal. Изборът на конфигурация зависи от предназначението, както и от конкретната колекция от мебели.

Така, ако имате нужда от допълнителна странична маса, може да използвате триъгълни или правоъгълни опции. Ако на работното място трябва да комуникирате с колеги или клиенти, тогава е по-добре да избягвате острите ъгли. Най-добрият вариант ще бъде полукръг или сектор от кръг.

Ако говорим за материала за производство, различни видове странични маси за офиса могат да бъдат направени от композитни или естествени материали:

ламперия от ПДЧ;

MDF;

масив от дървесни.

Голямо разпространение на продукти има вече и от пластмаса, стъкло, метал. Съществуват и комбинирани опции, при които настолната плоча е изработена от дърво, а основата или краката са изработени от хромирана стомана.

Ако говорим за материали, MDF и ПДЧ те са сред най-достъпните опции и са най-добре защитени от източници на топлина.

Дървото е луксозна опция. Различните видове дървесина се оценяват за отличното им представяне и вид: дъб, клен, череша, бук, орех. Вярно е, че колекция от офис мебели, изцяло изработени от естествено дърво е доста скъпа.

Метал, пластмаса, стъкло - това са материали, които се характеризират с дълготрайност. Те не се страхуват от температурни промени и от ефекта на висока влажност. В допълнение, тези продукти са подходящи за модерен интериор - високотехнологичен или таванско помещение. В такава среда вашето работно място ще изглежда ергономично, функционално и оригинално.

Не е трудно да изберете подходящата офис мебели от office1.bg и по цвят. Те могат да са от череша, венге, бук, орех и да се съчетаят с всичко останало в интериора!