Какво значи фабрично отключване на телефон?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

отключване на телефони
5

Всички сте чували това понятие като отключване на телефони, или поне за сайта http://easyunlock.eu/, но не всички сте наясно, какво точно значи това и на-вече кога се използва. Ето защо днес сме решили да ви разкажем кога точно мобилните оператори кодират телефоните си и защо го правят разбира се.

Първото нещо, което може би ще ви интересно е, че държавите, където най-често се заключват фабрично смартфоните това са тези от Западна Европа и САЩ. Там това е нещо като превантивна мярка, тъй като апаратите много често са подарък, ако се сключи договор с мобилните оператори. В България това също вече е често срещано явление, но при нас е по-скоро, заради причината че мобилните телефони могат да се купят на доста по-атрактивна и ниска цена при същите условия. Така един вид ви задължават да ползвате със закупения апарат само и единствено услугите на дадения мобилен оператор.

Ако и вие искате да се възползвате от удобните услуги по отключване на телефони, тогава вече можете да го направите само с един клик на мишката. Фирмата EasyUnlock ще направи всичко вместо вас и то дистанционно, като за целта ще трябва само да предоставите IMEI номера на дадения апарата. Освен това, само тук ще получите гаранция, че ако все пак вашия модел не подлежи на разкодиране, тогава ще си получите платената сума обратно.