На организирана екскурзия със собствен транспорт - за какво да сме подготвени?

Популярни

жена с лап топ

Защо лаптопите се търсят повече от настолните компютри?

В съвременния свят, където гъвкавостта е ключова, лаптопите набират все по-голяма...

дървен материал за пос дисплей

Дисплеи от дърво и еко пластмаса - естествен и устойчив начин да продадете продукта си

Една от най-големите тенденции в производството на потребителски стоки, е нарастващото търсене...

собствен транспорт екскурзия
5

Когато дойде време за избор на дестинация за следващата семейна или соло екскурзия, колебанията вземат превес, защото туристическият пазар предлага наистина много варианти, така че всеки един турист да открие идеалното за себе си и спътниците си преживяване. Освен с организиран от агенция транспорт, всеки може да достигне крайната точка и със свой собствен, като след това се прилагат валидните за всички условия и включени в офертата услуги. Boiana-MG.bg предлага отлични оферти за почивка в чужбина, включително и опции за пътешествие с лични автомобили - Гърция, Румъния, Турция и др.  

Какво включва организираната екскурзия със собствен транспорт?

Подобен туристически продукт е подходящ за хора, които желаят да поемат сами разноските си за пътнини, но след като достигнат желаната дестинация, да могат да се възползват от всички удобства и услуги, описани в програмата:

  • Настаняване;

  • Храна;

  • Туристическа такса;

  • Медицинска застраховка;

  • Допълнителни екскурзии или тематични вечери, които понякога влизат в общата цена;

  • Екскурзовод и др.

Причината много от туристите да предпочетат трип със собствен транспорт е възможността за автономно пътуване, което позволява кратки почивки, посещение на забележителности по линията на маршрута и дори по-сериозни отклонения. Всичко това е невъзможно, ако става дума за организирано пътуване от край докрай. Доста хора изминават сериозни разстояния с кемпери или каравани, като тук става дума за пътешествие с голяма продължителност и много вълнуващи моменти.

организирана екскурзия със собствен транспорт

Кога е най-подходящото време за пътуване с кемпери и каравани?&;

Някои определят този вид пътешествия като екстремно преживяване с всевъзможен край. Начална и крайна точка може и да няма, но по-важно е да има желание за нови авантюри и сбъдване на мечти. Пътуването с кемпер или каравана е лятна опция, за да бъде усещането за лукс и удобства на колела още по-силно. Къмпингуването е начин на живот за цели семейства, като то не рядко може да се комбинира и с екскурзията със собствен транспорт, защото позволява достъп до плажове, хотели и атракциони.