На шопинг за обувки от модното изложение в Рим!

Популярни

ски панталон

Какво е важно да знаем при избора на ски панталон

Зимните спортове ни дават много поводи за радост, вълнение и истинско забавление.

поставяне на балатум

Как се поставя балатум

Балатумът е сред най-практичните подови настилки, които бихме могли да изберем за дома си.

момиче стои с лаптоп Леново на колене

Най-продаваните лаптопи Леново в Plasico IT

Изборът на нов лаптоп е съпроводен с много въпроси и дилеми, които трябва да разрешим.

Фризьор поставя екстеншъни

Екстеншъни за коса или защо жените ги обичат?

5 съвета, с които ще се съгласите!

професионално почистване

Как почистването на офиса може да подобри вашия бизнес

Доста важно е да се грижите много за чистотата не само в къщата си, но и на работното си място...

topobuvki.com
4.65

Не отдавна бях командирована в столицата на модата Рим, и случайно без да искам разбрах че в момента има модно изложение на обувки и понеже си имам слабост към тях, реших и аз да изплакна окото. Но тъй като все не ми стигаше врвемето да изпълня задачите които ми бяха поставени от фирмата за която работех, реших това да направя в съботния ми почивен ден.

Ето че съботата дойде и още от ранни зори се надигнах от леглото, пооправих се бързичко и се затичах към автобусната спирка, тъй като мястото на изложението на обувки беше на другия край на града. Пристигнах доста раничко, не беше отворено още и трябваше да поизчакам двадесетина минути, но това което най-много ме учуди беше това, че имаше доста народ.

Дойде момента когато организаторите отвориха врати и хората съвсем културно без да се блъскат започнаха да влизат в залите. Влязох и аз, и отново останах учудена от огромното предлагане на дамски обувки от производители и дизайнери от целия свят. Тук имаха щандове дори и тези с дръпнатите очи от Китай, имаше от Босна, Украйна, Турция, Израел и къде ли още не. Започнах обиколката си и се питах дали ще ми стигне съботният ми почивен ден за да разгледам дизайнерските колекции обувки на всеки от производителите.

Тук имаше всичко от света на обувките, на показ бяха модели за всеки сезон, и явно имаше много търговци които договаряха с производителите колекциите си за следващите сезони. Направи ми впечатление че не всичко от това което се предлага е на показ за всеки в действителност, а доста обувки се криеха под рафтовете. Като се позамислих и поразсъдих малко, достигнах до извода, че те не се показват за да не им се направят дубликати или просто да не се изкопират от конкурентните фирми.

Гледах, разхождах се, възхищавах се на всички обувки, и реших и аз да попитам за цената на едно от моделчетата което ми хвана окото. То беше за лятото пъстро, с висок ток и орнаменти от цветя и стилна каишка опасваща глезена. Цената която ми казаха ми се стори добра, и реших че и аз мога да си направя подарък от Рим, какво по хубаво от това да си купиш дамски обувки от модното изложение. Нали като се върнех в България можех да се похваля с това че си имам нова придобивка пред приятелките си. И си ги купих.......

Завърнах се от дългата си командировка, и отново бях ра работното си място в офиса сред колежките си, и след като те искаха да разберат как съм изкарала в Италия, какво съм си купила и всичко останало за престоя ми там, извадих от чантата кутията с новите си обувки и ги показах на всички. Колежките ми ахнаха, защото не бяха виждали още такива при нас, и две от тях искаха да им ги продам, но не им ги дадох.

След около месец и половина, съвсем неочаквано когато отидох на работа зърнах една от колежките ми да ходи обута със същите тези обувки които си бях купила от Рим. Запитах я от къде и как си ги е купила, и тя ми отвърна че и тук в България вече ги има. Била си ги купила от сайта http://topobuvki.com и то значително по-евтино от моите. Не посмях да я попитам за цената, но след като подмина и зае работното си място, разгледах онлайн магазина и наистита ги видях там на три пъти по-ниска цена от моите. Разбрах че съм се прекарала, вече беше доста късно за размисли, нищо че бях дала две трети от заплатата си, но все пак моите бяха от Рим!