Предпочитания и грешки на клиента при покупка на имот

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

покупка на имот
3.95

Когато купува недвижим имот, всеки клиент има изискавания, които  той да покрива. Често тези изисквания се свеждат до подходяща за нуждите на семейството локация на имота и добре изградена инфра структура. Много от по-младите семейства предпочитат да се установят в район, който предлага добри пътища, бърз достъп до работното място и наличието на детски градини и училища в близост до мястото, в което ще заживеят щастливо или не чак толкова.

Освен локацията на имота, за повечето клиенти е от основна важност състоянието на самия имот и това дали той ще изисква допълнителни средства, за да бъде приведен в обитаем вид. Покупката на имот с огромна нужда от основен ремонт, дори и на значително ниска цена, коства на семейството не само допълнителни средства и нерви по намирането на добри масйтори, които да свършат качествено и в срок желания ремонт, но и много ценно време през което биха могли да обитават спокойно своя новозакупен дом.

Доста от клиентите предпочитат домът, който купуват да бъде обзаведен, като много често, плащайки допълнителната цена за обзавеждането, те решават, че то не отговаря на техните нужди и естетски виждания и това налага преобзавеждане на новото жилище, след като са пръснати пари за това, което е било включено в цената на предлагания имот.

При покупка на имот е много важно клиентът да знае какво търси и на какви компромиси е способен да се съгласи. За много семейства покупката на недвижим имот е еднократен акт в живота и е много рисковано този акт да се превърне в погрешна стъпка, за която може би ще плаща и следващото поколение.

Предпочитанията при покупка на имот трябва да се обмислят сериозно и практично, като за целта е крайно необходимо да се ползват услугите на добър брокер като Yantra Homes, който да преценява трезво всички минуси и плюсове и да предотвратява грешките, които всеки клиент е склонен да допусне.