Как да наемем кола за нашата мечтана сватба и каква да бъде тя?

Популярни

Мъж с брада

4 съвета за поддържане на брадата

Напоследък модата с гъста и добре оформена брада е изключително популярна.

Как да изберем сватбена рокля

Изборът на булчинска рокля е трудна задача, особено ако не сте сигурни какво да търсите.

Груби грешки при използване на масла в грижата за кожата

През последните няколко години използването на все по-чиста козметика е...

Как да изберем качествен пчелен мед?

Пчелните продукти са сред най-полезните храни и добавки за поддържане на...

дамски спортен екип

Защо всяка дама се нуждае от поне един спортен екип в гардероба си?

Казват, че всяка жена трябва да има поне една малка черна рокля в гардероба...

кола под наем
5

Списъкът със задачи при планирането на един от най-красивите моменти в живота на двама души, а именно сватбата, е наистина огромен. Дори и да не организираме сами сватбения си ден, трябва да имаме поглед и отношение върху всеки един детайл - от избора на мястото, на което ще се проведе сватбата, до дизайна на печата, който ще се постави върху поканите. Част от задачите наистина отнемат много от времето и енергията ни, но има и такива, които са доста по-приятни. Такъв тип задача е изборът на автомобил. И все пак, не бива да делегираме процеса и да чакаме до последната минута. Възможностите за атрактивна, луксозна и модерна кола, които се отварят пред нас, общо взето не са много. Единият начин, по който можем да се сдобием с такъв тип превоз е,  ако имаме познат, който ще ни предостави за няколко дни личния си автомобил. Следващият ни избор се свежда до това да се възползваме от услугата кола под наем.

Ако нямаме близък към когото може да се обърнем, то тогава трябва да започнем с търсенето на кола под наем много по-рано, ако искаме да пристигнем на сватбата си със стил. Това е едно от първите условия, за да избегнем конфликти с графика на rent a car компаниите и да си гарантираме резервацията за по-луксозно превозно средство в сватбения ден.

rent a cars

Като още един съвет може да вмъкнем, че не е нужно да се впуснем в търсене на кола под наем на място в автопарка на компаниите. Както казахме в началото - задачите за отмятане са много и не  искаме да губим излишно времето си. Преди посещение на място, без проблем за по-голямо удобство може да проверим какви коли под наем за специални събития се предлагат онлайн. Желателно е да фокусираме вниманието си върху модерни и интуитивни сайтове, какъвто е сайтът на Green Rent A Car – една от водещите рент а кар компании в България.

В него ще открием нови автомобили на световно известната марка Toyota. Условията за наемане и цените са публикувани и лесно достъпни, както и нужните документи за подписване на договора, а това определено прави наема на кола много по-бърз. Автопаркът на компанията предлага луксозни лимузини, както и мощни SUV автомобили, с които гарантирано ще направим силно впечатление в нашия сватбен ден. Нека не забравяме и допълнителните услуги, които компанията предлага. А това са шофьор, доставка на автомобил до всяка точка на страната и други услуги, които ще ни бъдат полезни в този ден. След като сме набелязали идеалната rent a cars кола под наем,  може да се уговорим за посещение и сами да прегледаме и усетим автомобил, който ще ни превозва в един от най-вълнуващите ни дни.