Как да наемем кола за нашата мечтана сватба и каква да бъде тя?

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

кола под наем
5

Списъкът със задачи при планирането на един от най-красивите моменти в живота на двама души, а именно сватбата, е наистина огромен. Дори и да не организираме сами сватбения си ден, трябва да имаме поглед и отношение върху всеки един детайл - от избора на мястото, на което ще се проведе сватбата, до дизайна на печата, който ще се постави върху поканите. Част от задачите наистина отнемат много от времето и енергията ни, но има и такива, които са доста по-приятни. Такъв тип задача е изборът на автомобил. И все пак, не бива да делегираме процеса и да чакаме до последната минута. Възможностите за атрактивна, луксозна и модерна кола, които се отварят пред нас, общо взето не са много. Единият начин, по който можем да се сдобием с такъв тип превоз е,  ако имаме познат, който ще ни предостави за няколко дни личния си автомобил. Следващият ни избор се свежда до това да се възползваме от услугата кола под наем.

Ако нямаме близък към когото може да се обърнем, то тогава трябва да започнем с търсенето на кола под наем много по-рано, ако искаме да пристигнем на сватбата си със стил. Това е едно от първите условия, за да избегнем конфликти с графика на rent a car компаниите и да си гарантираме резервацията за по-луксозно превозно средство в сватбения ден.

rent a cars

Като още един съвет може да вмъкнем, че не е нужно да се впуснем в търсене на кола под наем на място в автопарка на компаниите. Както казахме в началото - задачите за отмятане са много и не  искаме да губим излишно времето си. Преди посещение на място, без проблем за по-голямо удобство може да проверим какви коли под наем за специални събития се предлагат онлайн. Желателно е да фокусираме вниманието си върху модерни и интуитивни сайтове, какъвто е сайтът на Green Rent A Car – една от водещите рент а кар компании в България.

В него ще открием нови автомобили на световно известната марка Toyota. Условията за наемане и цените са публикувани и лесно достъпни, както и нужните документи за подписване на договора, а това определено прави наема на кола много по-бърз. Автопаркът на компанията предлага луксозни лимузини, както и мощни SUV автомобили, с които гарантирано ще направим силно впечатление в нашия сватбен ден. Нека не забравяме и допълнителните услуги, които компанията предлага. А това са шофьор, доставка на автомобил до всяка точка на страната и други услуги, които ще ни бъдат полезни в този ден. След като сме набелязали идеалната rent a cars кола под наем,  може да се уговорим за посещение и сами да прегледаме и усетим автомобил, който ще ни превозва в един от най-вълнуващите ни дни.