5 полезни съвета за комбиниране на мъжки дрехи с обувки

Популярни

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

В света на луксозните парфюми, Bulgari се откроява като емблематична марка, известна със своята...

наргиле за пушене

6 често срещани грешки, които новаците допускат при ползване на наргиле

Всеки, който тепърва открива наргилето, допуска грешки при използването му.

Мъж сравнява различни модели мъжки обувки
0

Представителите на мъжкият пол, не знаят много подробности по темите за мода. Има няколко правила, които е важно да знаете когато става въпрос за комбиниране на дрехи и обувки. Вероятно вече знаете някои от тях, но никога не е излишно да прочетете още малко информация по темата.

Обувки и чорапи – на пръв поглед, това може да ви се стори като дреболия, но далеч не е толкова лесно, колкото изглежда. Чорапите трябва да съответстват с цвета на панталона или да са няколко тона по-тъмни от него.

Обувки и колан – когато аксесоарите, използвани в една и съща визия, имат сходство, това е знак за добър и вкус. Изглежда чудесно, когато кожените елементи се препокриват помежду си.

Дрехи и обувки – когато мъжът е облечен в костюм, той е изправен пред трудната задача, да избере подходящите обувки. Обувките трябва да се избират въз основа на цветовете на тоалета. Например светлосив, черен или сив костюм, ще изглежда чудесно с черни или тъмно сиви обувки.

Стил и материя на обувките – бизнес етикетът не позволява носенето на мъжки бизнес костюм, комбиниран с велурени обувки. Такива обувки за подходящи за небрежен външен вид и неофициални събития. От друга страна, ако сте облечени в спортен стил, никога не обувайте лачени обувки. Правилата в това отношение не са малко, но винаги можете да намерите полезни съвети, за да бъде визията ви идеална.

Мъжки обувки и боси крака- сред мъжете все още има такива, които не знаят, че чорапите не могат да се носят с отворени обувки, като сандали или джапанки. Мокасините и еспадрилите също са забранени. Приемливо е носенето на чорапи, когато става въпрос за летни, мъжки обувки с перфорация.

Модните тенденции днес позволяват да изпробвате нови нестандартни комбинации с дрехите, например прави панталони със сако и спортни обувки с дебела подметка или цветна панталони с официални обувки. Експериментирайте визията и цветовете, създавайки свой собствен, индивидуален стил, но не забравяйте да го правите разумно.

Мъжките обувки са важна част от всеки тоалет и могат да променят стила ви. Правилният чифт обувки може да ви направи да изглеждате по-високи, по-уверени и дори по-привлекателни. Изборът на неподходящ чифт обувки обаче може да има точно обратния ефект. Ако не внимавате, лошият чифт обувки ще унищожи целия ви тоалет. Ето защо е толкова важно да разберете правилата за избор на обувки, когато се готвите да излезете. Правилният чифт обувки може да издигне външния ви вид на следващото ниво. Чифт неудобни обувки ще съсипе вечерта ви и в крайна сметка може дори да ви навреди в дългосрочен план. Следвайте тези правила, за да изберете перфектните мъжки обувки, независимо от вида на облеклото, което сте избрали да носите!

Не забравяйте, че обувките трябва да бъдат и удобни. Много хора са склонни да пренебрегват влиянието на обувките върху краката си, докато не започнат да изпитват болка или затруднения при ходене. Най-добрият начин да предотвратите това е като изберете правилните обувки за вашите нужди. За това винаги избирайте не само по това колко красиви, стилни и модерни са обувките, но се съобразете и с комфорта, който осигуряват.