Мъжки маратонки Adidas, прав черен панталон и карирани ризи са най-често срещаните аксесоари в гардероба на българина

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

5

Според последните проучвания относно потребителските нагласи на мъжете за изгодно пазаруване в сектор мода, има три вида артикула, които са топ избор за повечето господа у нас. Става въпрос за продукти, които се славят с изключителна популярност сред българите. Данните сочат, че всеки втори мъж в България разполага с въпросните три модни артикула. Ако ви е интересно да разберете кои са те, останете с нас. В редовете по-долу ще ви дадем подробна информация за топ три фешън тренда при съвременните господа в страната.

Мъжки маратонки Adidas – задължителен елемент в гардероба на господата в България

Когато става въпрос за избор на маратонки за мъже от Adidas нашенци, определено, остава най-доволни. Не сме сигурни дали това предпочитание се базира на качество, или по-скоро на някаква носталгия по миналите дни, когато марката бе еталон за западната спортна мода. При всички случаи тя си остава любима на мъжете у нас и до ден днешен. Интересен е фактът, че жените също си падат по изчистените и супер комфортни модели спортни обувки на Адидас. Те обаче съвсем не са толкова категорични, колкото са представителите на мъжкия пол у нас. Напротив, дамите в България са склонни дори да сменят Adidas с Nike, като основната причина за това си остават наличните намаления и нововъведенията в сектора. Освен това, за жените продължава на преден план да стои визията, докато мъжете искат единствено и само да усещат комфорт на краката си. Тази тенденция се наблюдава и в случаите, в които господата са изправени пред нелеката задача да си търсят официални обувки.

Колекция от мъжки маратонки Adidas може да разгледате тук: https://lotus-sport.bg/mazhko/mazhki-obuvki/mazhki-obuvki-adidas

Прав черен панталон – вечната класика за българските мъже

Господата у нас са достатъчно практични, за да знаят, че е задължително да имат поне един аутфит за специален повод в своя гардероб. И те разполагат с такъв. По-любопитното е, че в официалните си дрехи, българските мъже по никакъв повод не са готови да импровизират. Напротив, те държат на класиката в основното и пълното й значение. Ето защо, ако наближи момент за фирмено събитие, за сватба на най-добрия приятел или за детско кръщене, българинът винаги изкарва своя прав черен панталон от гардероба. По отношение на горната част на официалната визия обаче, нашенци са по-склонни да изпробват нещо ново и различно. Ето защо, на практика, в гардероба на българина може да има само един официален план, но много и различни по визия, цвят и кройка ризи. Със сигурност, едно е ясно – черният прав панталон в действителност може да се комбинира с всичко, защото е базов и защото трудно можем да си представим да излезе от мода. Ето защо можем спокойно да направим извода е, че относно модата и визията си, нашите мъже са доста практични.

И като казахме ризи, нека да са карирани

В повечето случаи българинът е по-скоро спортно-елегантен, отколкото официален. Това означава, че ризите му до голяма степен са в младежки стил. Според направеното проучване, всеки втори мъж у нас разполага с карирана риза. Тя обаче, забележете, съвсем не е част от аутфита със споменатия по-горе прав черен панталон. Карираната риза за нашенци е по-скоро асоциация с лятната ваканция, с бохемските вечери, прекарвани изцяло в мъжка компания, и дори лежерните недели в парка с децата. Карираната мода е доста популярна сред дамите през последните няколко години. На практика, карето е сред основните тенденции на големите дизайнери. Това обаче съвсем не означава, че трендът не допада на мъжете. Ето, карираната риза, присъстваща във всеки гардероб на българите, представлява живото доказателство. Друг е въпросът, че в повечето случаи тя е истинско предизвикателство за съчетание с подходящите къси или дълги панталони, както и любимите дънки.

Според нашето лично мнение изследването си има известна достоверност. В действителност, българите са си едни класици, които когато става въпрос за мода, предпочитат изпитания ретро стил, който все още не изглежда неадекватно. От друга страна, на другия полюс – дамите – нещата очевидно стоят по съвсем различен начин. Жените в България не само че имат страхотен моден вкус и усещане за различна визия, но и са винаги готови да опитат нещо ново и да импровизират.

Източник: Lotus Sport