Мъжки маратонки Adidas, прав черен панталон и карирани ризи са най-често срещаните аксесоари в гардероба на българина

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

5

Според последните проучвания относно потребителските нагласи на мъжете за изгодно пазаруване в сектор мода, има три вида артикула, които са топ избор за повечето господа у нас. Става въпрос за продукти, които се славят с изключителна популярност сред българите. Данните сочат, че всеки втори мъж в България разполага с въпросните три модни артикула. Ако ви е интересно да разберете кои са те, останете с нас. В редовете по-долу ще ви дадем подробна информация за топ три фешън тренда при съвременните господа в страната.

Мъжки маратонки Adidas – задължителен елемент в гардероба на господата в България

Когато става въпрос за избор на маратонки за мъже от Adidas нашенци, определено, остава най-доволни. Не сме сигурни дали това предпочитание се базира на качество, или по-скоро на някаква носталгия по миналите дни, когато марката бе еталон за западната спортна мода. При всички случаи тя си остава любима на мъжете у нас и до ден днешен. Интересен е фактът, че жените също си падат по изчистените и супер комфортни модели спортни обувки на Адидас. Те обаче съвсем не са толкова категорични, колкото са представителите на мъжкия пол у нас. Напротив, дамите в България са склонни дори да сменят Adidas с Nike, като основната причина за това си остават наличните намаления и нововъведенията в сектора. Освен това, за жените продължава на преден план да стои визията, докато мъжете искат единствено и само да усещат комфорт на краката си. Тази тенденция се наблюдава и в случаите, в които господата са изправени пред нелеката задача да си търсят официални обувки.

Колекция от мъжки маратонки Adidas може да разгледате тук: https://lotus-sport.bg/mazhko/mazhki-obuvki/mazhki-obuvki-adidas

Прав черен панталон – вечната класика за българските мъже

Господата у нас са достатъчно практични, за да знаят, че е задължително да имат поне един аутфит за специален повод в своя гардероб. И те разполагат с такъв. По-любопитното е, че в официалните си дрехи, българските мъже по никакъв повод не са готови да импровизират. Напротив, те държат на класиката в основното и пълното й значение. Ето защо, ако наближи момент за фирмено събитие, за сватба на най-добрия приятел или за детско кръщене, българинът винаги изкарва своя прав черен панталон от гардероба. По отношение на горната част на официалната визия обаче, нашенци са по-склонни да изпробват нещо ново и различно. Ето защо, на практика, в гардероба на българина може да има само един официален план, но много и различни по визия, цвят и кройка ризи. Със сигурност, едно е ясно – черният прав панталон в действителност може да се комбинира с всичко, защото е базов и защото трудно можем да си представим да излезе от мода. Ето защо можем спокойно да направим извода е, че относно модата и визията си, нашите мъже са доста практични.

И като казахме ризи, нека да са карирани

В повечето случаи българинът е по-скоро спортно-елегантен, отколкото официален. Това означава, че ризите му до голяма степен са в младежки стил. Според направеното проучване, всеки втори мъж у нас разполага с карирана риза. Тя обаче, забележете, съвсем не е част от аутфита със споменатия по-горе прав черен панталон. Карираната риза за нашенци е по-скоро асоциация с лятната ваканция, с бохемските вечери, прекарвани изцяло в мъжка компания, и дори лежерните недели в парка с децата. Карираната мода е доста популярна сред дамите през последните няколко години. На практика, карето е сред основните тенденции на големите дизайнери. Това обаче съвсем не означава, че трендът не допада на мъжете. Ето, карираната риза, присъстваща във всеки гардероб на българите, представлява живото доказателство. Друг е въпросът, че в повечето случаи тя е истинско предизвикателство за съчетание с подходящите къси или дълги панталони, както и любимите дънки.

Според нашето лично мнение изследването си има известна достоверност. В действителност, българите са си едни класици, които когато става въпрос за мода, предпочитат изпитания ретро стил, който все още не изглежда неадекватно. От друга страна, на другия полюс – дамите – нещата очевидно стоят по съвсем различен начин. Жените в България не само че имат страхотен моден вкус и усещане за различна визия, но и са винаги готови да опитат нещо ново и да импровизират.

Източник: Lotus Sport