Съвети за мъже – как да направите външния си вид по-добър?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Мъжка мода от Hipermag
5

Чудите се, дали изглеждате добре, дали трябва да направите нещо, за да изглеждате по-добре, дали се обличате по подходящ начин?

 

Ако имате подобни въпроси и притеснения, прочетете тази статия! В нея ще разберете какво да правите и как да го постигнете, за да бъдете стилни и изискани.

 

  • Размерът има значение.
    Много често се случва, мъжете да купуват дрехи, които са по-голям размер от този, който трябва да носят, защото си мислят че по този начин ще изглеждат по-добре. Това е грешно, винаги избирайте точния размер. Дрехите не трябва нито да са ви широки, нито прекалено тесни и впити.

  • Постигнете един небрежен стил!
    Небрежното обличане е много популярно напоследък, но то не означава да се обличате както ви падне, с първото нещо, което хване погледа ви след ставане сутрин. Трябва да експериментирате и да опитвате комбинации с различни облекла, като търсите някакво средно положение, без да стигате до крайности.

  • Трябва да сте предвидливи.
    Когато ходите някъде или се срещате с хора, трябва да прецените добре, какво облекло да изберете. То трябва да е подходящо за случая и да се вписва с това на компанията. Ако ходите на служебна среща, обяд или вечеря, обличайте се стилно, но не и повече от тези, които са по-висшестоящи от вас.

  • Детайлите не са за пренебрегване.
    Много мъже пренебрегват и подценяват дребните детайли, като не им отдават голямо значение, а това е грешно. Малките детайли може на пръв поглед изглеждат незначителни, но трябва да им се обърне внимание. Една вратовръзка, един шал или кърпичка, могат коренно да променят мнението на околните за вас.

  • Избягвайте дрехи, които имат много големи лога!
    Ако ви предстои служебна среща или ще се видите с някоя дама на обяд, не е за предпочитане да се появите с тениска, която е с гигантско лого на гърдите. Така рискувате дамата да не ви се обади никога повече. Тези тениски са подходящи за почивка, излет и т.н, но в никакъв случай за служебна среща или с жена.

  • Обувките са важни.
    Почти всяка жена забелязва първо обувките. Трябва винаги да ги поддържате чисти и спретнати. Те не са за подценяване, повярвайте. Отделяйте им необходимото внимание и ще подобрите значително имиджа си пред дамите.

  • Трябва ли да се следват модните тенденции?
    Не е нужно да купувате абсолютно всичко ново, което е излязло на пазара. Първо помислете и преценете дали наистина ви харесват тези дрехи! Ако тези облекла не са по вашия вкус и не смятате че ще изглеждате добре в тях, няма смисъл да ги купувате. По-добре към старите си дрехи, добавете някой нов и моден аксесоар, с който да покажете, че не сте изостанали от новата мода, но не купувайте прекалено нови и модни дрехи, които най-вероятно ще облечете само веднъж. Ако искате да сте спокойни и търсите най-доброто за вас, можете да имате пълно доверие на магазин Hipermag, в който ще намерите всякакви марки, цветове и модели дрехи.

  • От значение ли е марката на дрехата?
    Задайте си въпроса, ако дадената дреха не беше от тази марка, бихте ли я облекли? Ако отговорът на този въпрос е „да”, тогава можете да купите дрехата, но ако е „не”, тогава не е нужно да я взимате, само заради известната марка.

  • Развивайте имиджа си постоянно!
    Знайте, че хората ще ви преценяват първоначално по дрехите, а след това по интелекта. За това се интересувайте от новата мода, изградете си стил на обличане.

  • Питайте приятелите си!
    Интересувайте се от мнението на приятелите си, питайте ги какво мислят за облеклото ви! Ако са ви истински приятели, ще ви кажат истината и ще ви предпазят от зле изглеждащи дрехи, които не ви стоят добре.

  • Експериментирайте!
    Правете си постоянно различни експерименти, защото до истината се достига с проба и грешка. Няма как да откриете своя стил, ако не експериментирате с различни. Не се притеснявайте да опитвате нещо по-нестандартно според вас, защото може да се окаже че точно то е вашия стил.

 

Това са съвети, които със сигурност ще ви бъдат от полза, за да подобрите вашия външен вид и да ви харесат всички. Можете да видите един от най популярните електронния магазин на Хипермаг. В него, освен че ще намерите всички дрехи, които са ви необходими, ще научите и много модни тайни.