Съвети за мъже – как да направите външния си вид по-добър?

Популярни

черна кухненска мивка и светъл плот

 Какво е важно да знаете преди да купите кухненска мивка?

Ремонтът или освежаването на кухнята често са свързани и с подмяната на кухненската мивка.

Усмихни се красиво

Усмихни се красиво

Проучванията показват, че правилната и красива усмивка помага на хората да бъдат не само по-...

бормашина

Ръководство за начинаещи за използване на бормашина

Бормашината може да ви изглежда като един от онези инструменти, които се използват само от...

Бебешката количка, която има всичко

Бебешката количка, която има всичко

Бебешката количка е едно от основните неща в списъка за покупки на родителите след раждането на...

лечение с кислород в барокамера

Физиологични ефекти и предимства на лечението с кислород в барокамера

Все по-често се говори за хипербарната кислородна терапия (HBOT), която доказано има...

Мъжка мода от Hipermag
5

Чудите се, дали изглеждате добре, дали трябва да направите нещо, за да изглеждате по-добре, дали се обличате по подходящ начин?

 

Ако имате подобни въпроси и притеснения, прочетете тази статия! В нея ще разберете какво да правите и как да го постигнете, за да бъдете стилни и изискани.

 

 • Размерът има значение.
  Много често се случва, мъжете да купуват дрехи, които са по-голям размер от този, който трябва да носят, защото си мислят че по този начин ще изглеждат по-добре. Това е грешно, винаги избирайте точния размер. Дрехите не трябва нито да са ви широки, нито прекалено тесни и впити.

 • Постигнете един небрежен стил!
  Небрежното обличане е много популярно напоследък, но то не означава да се обличате както ви падне, с първото нещо, което хване погледа ви след ставане сутрин. Трябва да експериментирате и да опитвате комбинации с различни облекла, като търсите някакво средно положение, без да стигате до крайности.

 • Трябва да сте предвидливи.
  Когато ходите някъде или се срещате с хора, трябва да прецените добре, какво облекло да изберете. То трябва да е подходящо за случая и да се вписва с това на компанията. Ако ходите на служебна среща, обяд или вечеря, обличайте се стилно, но не и повече от тези, които са по-висшестоящи от вас.

 • Детайлите не са за пренебрегване.
  Много мъже пренебрегват и подценяват дребните детайли, като не им отдават голямо значение, а това е грешно. Малките детайли може на пръв поглед изглеждат незначителни, но трябва да им се обърне внимание. Една вратовръзка, един шал или кърпичка, могат коренно да променят мнението на околните за вас.

 • Избягвайте дрехи, които имат много големи лога!
  Ако ви предстои служебна среща или ще се видите с някоя дама на обяд, не е за предпочитане да се появите с тениска, която е с гигантско лого на гърдите. Така рискувате дамата да не ви се обади никога повече. Тези тениски са подходящи за почивка, излет и т.н, но в никакъв случай за служебна среща или с жена.

 • Обувките са важни.
  Почти всяка жена забелязва първо обувките. Трябва винаги да ги поддържате чисти и спретнати. Те не са за подценяване, повярвайте. Отделяйте им необходимото внимание и ще подобрите значително имиджа си пред дамите.

 • Трябва ли да се следват модните тенденции?
  Не е нужно да купувате абсолютно всичко ново, което е излязло на пазара. Първо помислете и преценете дали наистина ви харесват тези дрехи! Ако тези облекла не са по вашия вкус и не смятате че ще изглеждате добре в тях, няма смисъл да ги купувате. По-добре към старите си дрехи, добавете някой нов и моден аксесоар, с който да покажете, че не сте изостанали от новата мода, но не купувайте прекалено нови и модни дрехи, които най-вероятно ще облечете само веднъж. Ако искате да сте спокойни и търсите най-доброто за вас, можете да имате пълно доверие на магазин Hipermag, в който ще намерите всякакви марки, цветове и модели дрехи.

 • От значение ли е марката на дрехата?
  Задайте си въпроса, ако дадената дреха не беше от тази марка, бихте ли я облекли? Ако отговорът на този въпрос е „да”, тогава можете да купите дрехата, но ако е „не”, тогава не е нужно да я взимате, само заради известната марка.

 • Развивайте имиджа си постоянно!
  Знайте, че хората ще ви преценяват първоначално по дрехите, а след това по интелекта. За това се интересувайте от новата мода, изградете си стил на обличане.

 • Питайте приятелите си!
  Интересувайте се от мнението на приятелите си, питайте ги какво мислят за облеклото ви! Ако са ви истински приятели, ще ви кажат истината и ще ви предпазят от зле изглеждащи дрехи, които не ви стоят добре.

 • Експериментирайте!
  Правете си постоянно различни експерименти, защото до истината се достига с проба и грешка. Няма как да откриете своя стил, ако не експериментирате с различни. Не се притеснявайте да опитвате нещо по-нестандартно според вас, защото може да се окаже че точно то е вашия стил.

 

Това са съвети, които със сигурност ще ви бъдат от полза, за да подобрите вашия външен вид и да ви харесат всички. Можете да видите един от най популярните електронния магазин на Хипермаг. В него, освен че ще намерите всички дрехи, които са ви необходими, ще научите и много модни тайни.