Качествени синтетични масла и как да ги избирате?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Качествени синтетични масла
3.6

Едва ли можете да откриете лесно човек, който в 21 век да няма автомобил. Технологиите се развиват с всяка една секунда, а по този начин възможностите на всички вас се увеличават значително.

Днес има различни синтетични масла, като и техните характеристики се различават. Основно те могат да се разграничен в няколко различни групи. Едните се получават по естествен път вследствие на процеса рафиниране. Те се наричат минерални и са доста разпространени у нас. Другите се получават в резултат на фракционирането на петрола, но след това задължително се подлагат на допълнително изчистване от недостатъците, а освен това те се предлагат на доста добра цена от http://omnicar.bg. Третият вид се произвеждат от хората в лаборатории и те се наричат синтетични. Основното предназначение на всички качествени синтетични масла е да смазват частите на двигателя, като по този начин да се понижава самото триене на елементите и температурата. Ако сте си закупили наистина добро масло за колата, тогава ще забележите и намаляване на разхода ви на гориво, което също е доста приятен бонус, имайки предвид високите цени на горивото.

Ето че излиза, че закупуването на качествените моторни масла Mobil е отлична инвестиция не само в идеалното изправно състояние на автомобила ви, но заедно с това така се грижите за вашите финанси. Не забравяйте обаче и редовно да извършвате профилактика на возилото си, защото това също е много важно.