Важни фактори при избор на мека мебел

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

2.9

Много хора се чудят защо една и също мека мебел се продава на различна цена по магазините. В тази статия ще ви обясним защо се случва така и ще дадем няколко практични съвета, които да използвате отивайки до мебелната фирма за покупка на нов диван.

Външният вид на продаваните мебели може и да е един и същ, но вътрешният пълнеж е коренно различен. Именно тук трябва да съсредоточите вниманието си когато взимате ново канапе. Най-здравите варианти са диваните с HR дунапрен, тъй като последния гарантира високо ниво на еластичност и слягането се случва на много бавни обороти.

Масово използваният дунапрен трябва да поддържа плътност 25кг. m3. До 30кг. m3. Всичко, което е по-малко от това може да се брои за менте, което с напредъка на времето ще претърпи повреда. Макар гаранцията някои търговци се оправдават, че диваните не били за скачане върху тях и по-скоро изкарват виновни децата, от колкото собствените си продукти.

Нищо такова няма да стане ако се доверите не фирмата Мебели Валдом, където клиентите са най-важното нещо за нас. Никога не бихме си позволили да вкарваме потребителите в заблуда относно предлаганите от на нас продукти. Нещо повече, вие получавате пълна информация за всички мебели от продуктовия ни каталог.

При нас ще намерите висококачествени ъгли и дивани за всеки джоб и вкус. Освен добрите материали, от които е направена меката мебел ние даваме дългосрочна гаранция и компетентно сервизно обслужване. Доставката на продукти над 1500 лева е напълно безплатна до коя да е точка от страната.

За да не харчите гориво и пари за хамалски услуги изберете стока директно от фирмения сайт. Поръчките се извършват чрез наш транспорт в уговорения ден и час. Не е нужно да капарирате мебелите предварително, което е още едно удобство за вас. Друг вариант е да ни посетите лично на адрес град София, улица „Тодорини кукли“ номер 4.