Невероятни къдрици с най-добрата маша за коса

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

най-добрата маша за коса
4.3

Всички сме се възхищавали на холивудските звезди, развяващи изящни букли и къдрици, минавайки по червения килим и сме търсили начин да се сдобием с такава визия, особено при подготовка за по-специален случай.

Студеното къдрене е твърде агресивно и днес много малко жени се подлагат на тази сложна фризьорска манипулация, а и не всяка жена иска къдриците да бъдат постоянни. Най-доброто средство за постигане на страхотни временни букли са машите за коса, като съвременните модели са толкова съвършени, че спокойно можем да експериментираме с вида си постоянно.

Днес на пазара се предлага огромно разнообразие и дори е трудно да избереш най-добрата маша за коса, тъй като всички качествени модели, както и модерната преса за коса имат специално керамично, турмалиново или титаниево покритие, предпазващо кичурите от изгаряне, като придава невероятен блясък и трайност на прическата.

Качеството, разбира се струва скъпо и не всеки е склонен да плати високата за маша за коса с ефект страхотни вълни - цена, но ако държи да запази косата си здрава трябва да избере покупка на по-скъп уред, като възвръщаема инвестиция, тъй като продуктите за възстановяване на косата са не по-малко скъпи, а и съмнително ефективни.

Въпреки многобройните подобрения на съвременните маши за коса, все пак твърде честата употреба на уреда поставя под риск състоянието на косата и както преди изправяне с преса за коса, така и преди да оформим къдриците с маша за коса е добре  да поставим специален продукт, предпазващ косата от изгаряне.

Тънките и склонни към накъсване коси е добре да се оформят с маша за коса Philips или моделите на други престижни марки, даващи възможност за нагряване при по-ниска температура. Подходящи са и моделите използващи йонизация, която задържа влагата в косъма и премахва статичното електричество, като придава на прическата онази бляскава холивудска визия, заради която сме склонни да платим висока цена, за да се сдобием с най-добрата маша за коса.