Спокойна нощ в удобното легло

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

матраци ТЕД
4.3

Напрегнат работен ден, с нови проекти. Напрежение в работата, намалени срокове, което налага извънредни часове до късно. Това ежедневие ни е познато. Понякога ни се иска просто да се приберем и колкото се може по – бързо да си легнем в леглото. Няма как иначе, колкото и да е силен човек се уморява и има нужда от сън.

Сънят обаче няма да е качествен, ако леглото му не е удобно. За целта е необходимо да се подбере правилния матрак. Той ще направи така, че ще заспиваме бързо, сънят ни ще е спокоен и дълбок. На сутринта ще се събуждаме без болки във врата, гърба и кръста. Ще сме си отпочинали с нови сили, които ще се справяме с проблемите през деня.

Дотук е ясно, сега обаче следва малко по – трудната част. Избирането на точния матрак. По телевизора постоянно сме облъчвани от маркетингови блокове, в които ни натрапват продукти, без да имаме нужда от тях. Замисляйки се ежедневно се сблъскваме с реклами от социалните мрежи, радиото, вестници и много други. Но може ли да се доверим на тях? Според мен не трябва да сме толкова доверчиви. Особено що се отнася до избора на нещо толкова важно, като матрака, от който имаме големи очаквания. Моя съвет е да е да се спрем на марка матраци, която се е утвърдила на пазара и името ѝ е познато на потребителите.

Една такава марка е матраци Тед. Тази фирма е разположена на 22.000 кв.м. площ. Това я прави една от най – големите фабрики за производство на матраци в Европа. При това тя е разположена в България. Представители от водещи фирми посещавайки производствените звена на Тед признават единодушно, че по отношение на оборудване и качество матраци Тед изпреварват конкурентите си. От създаването си през 1995 година фирмата следва мотото „Напред и нагоре”, което е показателно за хората решили да предпочетат тази марка пред останалите.