Как да изберем качествени матраци и красиво спално бельо

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

качествени матраци
5

Почти всеки човек прекарва повече от една трета от живота в леглото, така че е много важно, сънят да бъде удоволствие. От избора на матрак, до избора на спално бельо всичко има решаваща роля за качеството. Матраци хепи дриймс, научете повече как да ги подобрите с избора на легло.


Функционалност и красота са важни за интериора на всеки дом. Ето, защо колкото е възможно в комбинация с класически стил всеки може да добави качество и красота при това на достъпна цена. В допълнение, за да е с различни функции като елегантност и благородство, той е предпочитан от почтени хора. За класическия стил, характерни за различните елементи, украса, качествено и красиво спално бельо.

Ето и първите стъпки, с които да започнете:

Днешният пазар предлага голям брой различни продукти и не е изненадващо, че потребителят остава объркан.

Какво спално бельо още изберем? Започнете с изучаване на избора, който обикновено е в опаковката. Необходимо е да се обърне внимание на плътността на материята и тъканта, ако върху опаковката се съдържа тази информация, то ще се знае и качеството на продукта. Ако информацията не е налична е необходимо да се проучи тяхната собствена. Приблизително класификацията е както следва: като се започне с най-ниските показатели на около 25 нишки на квадратен сантиметър - ниска плътност и се премине по-нататък под средното - около 40 нишки, средна гъстота на около 60, до по-висок от средния клас 80 нишки в областта от 85 до 130 и над 130.

Различната плътност също така се характеризира с различни видове тъкан, например лен и памук имат средно висока плътност, в сатен висока, докато японската коприна е с много висока. Опаковката трябва да включва препоръки за грижа на дадената материя, състав и броя на елементите в комплекта.

Размер - изборът бельо трябва да отговаря на размера легла. Одеяла, възглавници и спално трябва да бъдат много близки до пералнята. Размерите са главно в три размера. При чаршафи и завивки са единични, за спални и за двойно легло. Уточняването на размера определя и комплекта. Калъфите за възглавници могат да бъдат различни размери. Вижте повече за такива тук: http://sleepshop.bg/Perla_2186. Разберете за размера на възглавницата и след това се опитайте да изберете комплекта, който ще е перфектен за вашето легло.

Цвят - красивото спално бельо започва с глобален цвят. Цветните комплекти, трябва да следват правилата за грижа. Затова има някои препоръки. По този начин, багрилата, използвани в производството, разграничават пет категории. С огледа за препоръчителната температура за пране и гладене, всеки плат има своите специфики, които а отбелязани върху етикета. При избор на цветове са предпочитани пастелни тонове, не е твърде ярки, освен ако предварително не се знае със сигурност, че са с много високо качество. Ниското качество на боите може да донесе не само петна, но и да предизвика алергии.