Предимствата на моторни масла Aral

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

моторни масла Aral
2.9

Моторните масла Aral са с висока работоспособност, ниска консумация на гориво, максимална защита на двигателя от износване и корозия. Фирмата е в най-близки отношения с големите производители на автомобили от Германия, и задоволява техните изисквания за качество и надеждност при смазването.

Редица моторни масла от продуктовата линия на Aral са насочени към икономия на гориво. Серията Aral SuperTronic SAE 0W-40 е напълно синтетично високо производително масло с удължен интервал за смяна. То притежава важните сертификати за одобрение VWNorm 502 00 и 505 00 (1/97) от немския производител на автомобили VW и VW Norm 50301 (9/99) за най-капризния двигател на AUDI TT, S3 и RS 4 с удължени интервали за смяна на маслото. Друго моторно масло с удължен интервал за подмяна е Aral Super Tronic Long Life II SAE 0W-30 и е направено по технологията за синтетични масла "Aral Synth-Technology", която е насочена към най-новите двигатели на VW и AUDI и покрива нормата VW Norm 503 00, 506 00 и 506 01 за бензинови мотори и най-взискателните TDI двигатели от вида "помпа-дюза". Маслото Aral Super Tronic Long Life II SAE 0W-30 гарантира безкомпромисно смазване, изключително висока защита от износване, най-бързо смазване при студен старт и е предпоставка за дълъг живот на двигателя. С това масло постигате значителна икономия на гориво и супер голям интервал за подмяна от 30 000 до 50 000 км.

Aral са лидери и в разработката на масла за тежкотоварни автомобили, като през последните 50 години са спечелили много свои верни клиенти. Моторното масло Aral Turboral е наложило високи стандарти в областта на тежкотоварните автомобили. Компанията непрестанно развива и разширява продуктовата си гама, като прави защитата на двигателя все по-добра и надеждна. С новата си формула XMF® - съвременна технология за по-дълъг живот на двигателя, значително се подобряват характеристиките на маслото Turboral. С иновативната серия моторни масла за тежкотоварни коли се намалява отлагането на нагара минимум с 30%, а сгъстяването на смазочния продукт най-малко с 25%. Силно натоварените компоненти на двигателя вече имат доста по-голяма защита. В следствие на това се постига по-чист мотор с по-дълъг период на експлоатация, което е изключително важно за товарните автомобили.