Кои са най-актуалните маркови парфюми от Carolina Herrera?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

маркови парфюми Carolina Herrera
5

Когато избирате парфюми за себе си, вашите близки или за приятели, то със сигурност ще искате да знаете, кои са най-актуалните предложения от водещите марки в тази индустрия. В магазин за маркови парфюми Ivis.bg ще откриете голямо разнообразие от световноизвестни марки. Ако сте почитатели на дамските аромати на Carolina Herrera, то вижте кои са най-предпочитаните сред потребителите.

 

  • Carolina Herrera 212 VIP

Невероятен коктейл от примамливи аромати носещ името 212 VIP. Тези маркови парфюми са изключително подходящ за дамите обичащи нощния живот и шумните купони. Ароматът е жизнен и запомнящ се. Използваните нотки са на маракуя, мускус, ванилия, тонка, гардения и лек усет на ром. За пръв път са лансирани през 2010 година.

 

  • Carolina Herrera CH L’eau

Тези маркови парфюми са пуснати на пазара за пръв път през 2012 година. Свежо, нежно и деликатно предложение за всички жени. Изключително подходящи са за през деня, създават свежо настроение, чрез финия и лек аромат, който притежават. Преобладават цветните и плодови нотки, които зареждат сетивата по изключителен начин. Едно от най – новите предложения в магазини за маркови парфюми Ивис.

 

  • Carolina Herrera CH

Парфюмът елегантно подчертава нежността и изяществото на женския свят. Плодовите нотки са базирани на мандарина, бергамонт и лимон. Ароматът поражда усещане за изисканост съчетана с великолепните ухания на фрезия и българска роза. В основата се усещат нотки на бял мускус и ванилия. Флаконът на маркови парфюми Carolina Herrera CH също е в перфектно съчетание с аромата и неговото послание за стил и изтънченост.