Съвети как да изберем макси рокли

Популярни

Управление на стреса в ежедневието: Натурални стратегии за по-спокоен живот

Управление на стреса в ежедневието: Натурални стратегии за по-спокоен живот

В динамичния ритъм на съвременния живот, стресът се явява като непрекъснат спътник, влияещ...

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

В света на луксозните парфюми, Bulgari се откроява като емблематична марка, известна със своята...

макси рокли
5

Обичате ли роклите?

Има нещо в роклите, което крещи женственост. Носенето на макси рокли е сигурен начин да подчертаете своята женственост и да повдигнете духа си. Защо не носите повече рокли? Носенето на рокли в големи размери изисква малко смелост – това е смел ход. Роклите привличат погледа, а понякога може да не искате да бъдете забелязани. В тази статия заедно с консултантите в търговията с макси рокли от Krass Fashion ще споделим с вас няколко чудесни съвети за избора на тези изключително красиви и женствени дрехи.

Принципи при избора на макси рокли в големи размери

Ако имате по-пищни форми това не трябва да ви спира да носите рокли напротив, изберете модел, чиято кройка е вталена и подчертава талията ви. Ако не е вталена можете да постигнете този ефект като използвате аксесоари като колан или шал, за да създадете този силует. Ако сте благословени с естествена талия, подчертайте я. Когато избирате модел, който се разкроява под бюста вие ще прикриете по-големия ханш и коремче.

Наблегнете на активите си, като избирате рокли с отворено деколте, което подчертава врата и линията на бюста ви. Подходящи са модели с V-Образно деколте.

Погрешно е схващането, че дамите с пищни форми не трябва да показват силните си страни. Никой човек не е перфектен, но подчертаването на силните ви страни отвлича вниманието от недостатъците.

Ето някои специфични модели макси рокли, които трябва да имате предвид при пазаруване. Те са чудесни за много жени с по-големи размери, но не забравяйте да изпробвате различни, за да видите как прилягат върху вашето тяло. Всички тези рокли помагат да се създаде онзи фантастичен силует на пясъчен часовник.

  • A-line рокля е класическа форма, която се прибира в кръста и леко се разширява надолу. Този модел е ласкателен за повечето типове тяло.

  • Прегърни ме – това е модел рокля, която е подходяща за по-едрите дами, защото е регулируема за всяко тяло и прегръща много добре извивките. Само бъдете сигурни, че роклята има достатъчно материал, който да покрие тялото ви.

  • Асиметричните модели са прекрасни, отличавайки се със своя асиметричен подгъв. Те са отличен избор за пищните дами, тъй като правят диагонал, създаващ илюзията за по-слаб силует.

Защо роклята е най-добрият ви приятел

Много жени с по-голям размер отбягват роклите, защото смятат, че са за „слабите момичета“, но това не е вярно. Роклята ви позволява да демонстрирате извивките си по начин, по който не може друго облекло.

Когато избирате вашите рокли запомнете, че трябва да избягвате модели, които са безформени. Вместо това заложете на модел, с който ще изглеждате женствена и красива в рокля.