Защо да изберем Израел когато стане дума за нашето лечение

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

лечение от Bridge Medical
5

Израел се утвърди като място, където много пациенти считат за желана дестинация, за да лекуват своите заболявания. Страната разполага с клиники, в които работят водещи имена в световната медицина. Технологията, която предлагат болниците, е от най-ново поколение, което е улеснява лечението и намалява рисковете за пациентите.

Защо да изберем Израел, когато стане дума за нашето лечение?

Редица експериментални лечения, извършени в Израел, осигуриха нов живот за пациентите, които избраха да се подложат на тях. През 2012 година израелските специалисти успяха да излекуват 7-годишно момиче, след като извършиха лечение със стволови клетки. Момичето страдало е рядко и смъртоносно заболяване и шансовете за живот, които родните лекари и давали  били нулеви.

Момичето претърпяло две трансплантации на гръбначен мозък, които били неуспешни, което дало причина на лекарите да смятат, че и остават месеци живот. Болница в Ерусалим предложила на детето експериментално лечение, което използва универсални човешки клетки. Те са способни да възбудят дейността на гръбначния мозък. Операцията в последствие спасява живота на малкото момиче.

Лечението със стволови  клетки може да се използва и за борба срещу болестта на Лу Гериг. Това разработват израелските лекари, чрез клинични опити върху пациенти, които са болни от болестта. Докладите разкриват, че пациентите понасят добре терапията, тя изглежда безопасна и дава положителни резултати.

Безспорно Израел е водещо име в онкологията. Лекарите, които работят в тази сфера, разполагат с богат опит в диагностиката и лечението на ракови заболявания. Те използват най-модерните технологии за откриване на злокачествените образувания, което позволява по-нататъшното лечение да има по-добри резултати. Медиците в израелските медицински заведения третират ежегодно над 200 вида рак, включително рядко срещани като мозъчен тумор, рак на кожата и рак на панкреаса.

Климатът в страната е предпоставка за климатотерапия, която може да бъде много полезна за дихателни болести като астмата. Той е влажен, но и мек, а мъртво море е на разположение на тези, които искат да изпробват морелечение. Този вид лечение се използва за кожни заболявания като псориазис, витилиго и невродирмити.

Рехабилитацията на боледуващите е важна част от лечението им. Освен благоприятният климат, психиатри и терапевти са на целодневно разположение на пациентите. Те спомагат по-скорошното възстановяване било то физическо или психическо. Няма да намерите и пречки в общуването с докторите в клиниката, защото тя разполагат с преводачи, които спомагат за осъществяването на връзката пациент-доктор.

Важно е да се консултираме с някого, ако изберем да се лекуваме извън страната.

Разберете всичко, което трябва да знаете за Вашето лечение в Израел от “Бридж Медикал”.

Адрес: гр. Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител №120

тел.: 0888 91 27 02

уебсайт: www.bridgemedicalbg.com