Защо да изберем ЛЕД огледала за банята си?

Популярни

Zaedno.bg подкрепя участника в hosting SEO състезанието на Jump:
"Защо избрах хостинг в Jump?"

малко коте се радва на котешка храна

Разлика при котешка храна за малки котета и големи котки

Първата година от живота на котето е изпълнена с интензивен растеж.

много пари от кредит

Как да погасим няколко бързи кредита, разказват от CashCredit

Никой не е застрахован от финансови катаклизми и на много хора се е случвало да...

модерна кухня по поръчка изработена за клиент

Изборът на кухня по поръчка ви дава възможност наистина да развихрите въображението си

Днес ще си говорим за интериорен дизайн – знаем много добре колко много от вас се вълнуват от...

Купчина с левови банкноти

Защо банките отказват заеми и как да го избегнем?

За да получите заем, не винаги се нуждаете от голям пакет документи, които да докажат вашата...

системи за пренос на насипни материали

Какво представляват системите за пренос на насипни материали и къде намират приложение?

Снабдяване на работния процес с необходимите суровини и материали е от ключово значение за...

5

Огледала с LED осветление? Защото е практично, щадящо и най-вече комфортно. Практично е, защото енергоспестяващо. Щадящо е, защото не напряга очите. Комфортно е, защото създава стил и ненатрапчивост.  Както знаем, огледалото е от основно значение за подготовката и протичането на нашия ден. Ползваме го сутрин, преди започване на нашия ден, ползваме го и вечер, когато се готвим за сън. Щом нещо взима участие в тези толкова ключови моменти от деня ни, то със сигурност е хубаво да му отделим внимание.

Когато съберем светлината и огледалото в едно, получаваме идеална комбинация

ЛЕД огледалата са все по-предпочитани, защото са футуристични и подчертаващи желания от нас съвременен интериор. Освен това са безопасни и консумират по-малко енергия, създавайки равномерно осветление за всяка нужда. Важно е да се подчертае и че според законите за безопасност, всяко огледало в банята трябва да бъде изработено специален вид закалено стъкло. Това е предпочитано, тъй като при счупване на огледалото, то ще се раздроби и ни застрашава от нараняване. Все пак безопастноста трябва да е на първо място.

Стил и комфорт в едно

През последните години тенденциите в дизайна на банята клонят все повече към този вид огледала. Не е случайно. Това се дължи на факта, че създават изключително стилен завършек, особено ефикасно като се съчетае с противо-замъгляваща плака. Без запотено огледало след душ! Все пак банята е и място за релакс и комфорт. А видът на осветлението влияе върху цялостната атмосфера на интериора във всяко едно помещение и банята не прави изключение. Затова вече има огромен избор от нюанси на светлината. Не на последно - в банята често няма дневна светлина. Това позволява на дизайнерите да пресъздадат такова чрез различни комбинации на осветителни тела. 

Къде да намерим качествени ЛЕД огледала?

Smart Care Glass Line предлагат специална линия огледала с ЛЕД осветление в стандартни размери и индивидуална изработка с различни размери и орнаменти, според желанието на всеки отделен клиент и неговите предпочитания. Огледалата за баня с вградено ЛЕД осветление са препоръчителни, защото банята е помещение, което съдържа по-висока влажност. Серията на Smart Care glass line е създадена да се справя отлично с влажността. Също така се произвежда в студена, топла светлина и RJB цветна лента. Осветлението може да бъде по  избор – вградено, периферно или декоративно. Фирмата предлага индивидуални клиентски проекти,  флорални мотиви, надписи, геометрични фигури, декори от плочка и всичко според конкретния вкус на купувача. А освен всичко друго - може да бъде поставен и нагревател, който да предотвратява изпотяването на огледалото. Да не забравяме и сензор за движение.

Какво е важно при избор на такова огледало?

На първо място - избор на качествено огледало. Огледайте го внимателно за дефекти. Внимавайте и за качеството на самото осветление. Има дефектни изпълнения, които не разпръскват светлината равномерно.

След това - правилен размер и място на поставяне, за да не останат твърде сенчести места в помещението. В противен случай ще се наложи да закупувате допълнителни осветителни тела, които да наваксат пропуска.