Какво представлява карбоновия лаптоп

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

карбонов лаптоп
4.65

Има кола от карбон, защо да няма един лаптоп? Първото, което ви хрумва, естествено, е че ще е много издръжлив, черен, лек и ще изглежда страхотно. Но пропускате ключов елемент — карбона е скъпа сплав. Ще трябва да се оръсите много сериозна сума, но какво получавате за нея? Наистина, лаптопа ви ще е много лек и ще ви е приятно да го носите навсякъде със себе си. Ще е и много здрав и ще понася леките удари (няма да го удряте с чук ) и натиските, който ще му оказвате.

Но заслужава ли си за всичките тези качества, да се оръсите с около 4000лв? Мисля, че отговора е не. В един момент, може да се окаже, че само черупката от карбон е по-добра от лаптопа на съседа ви. Ако искате тънък лаптоп, определено има много решения на пазара и със сигурност ще намерите подходящото за вас. Колкото е и по-тънък, толкова по-лек ще е в ръцете ви. Не е нужно да е карбонов, може и от алуминий да се постигне добро съотношение тегло и здравина.

Красотата на лаптопа се вижда от всеки различно. Лично аз, не харесвам формите на пчелна пита на карбона и много рядко ми харесва как стой някъде. Ако се замислите, единствената разлика ще е в корпуса. Можете да намерите лаптоп на такава цена с високи характеристики, който да няма задача, с която да се справи.

Ако наистина смятате, че ви е нужен карбонов лаптоп, то или живеете в минна среда и искате лаптопа ви да оцелее след масирана въздушна атака, или искате да се изфукате пред някого. Лично мое мнение е, че карбона е създаден за автомобили и макар и да има компютърна периферия създадена от карбон, най-добре стои на един автомобил. Фаровете или спойлерите да са от карбон. Карбоновото фолио е прекален лукс, която може да се хареса само на собственика.

Можете да разлгедате бюджетни, геймърски и бизнес лаптопи от всички известни марки и за всякакви нужди в магазина Toplaptop.bg. Тук ще получите качество и лукс, които наистина си струват.