Какви подови настилки да изберем?

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

ламинат Лазур ламинати
5

Често и много от нас по пътя на правилният избор за подова настилка се объркват сред голямото разнообразие на това, което предлага по свое му пазарът.
Не само от цветовата гама, но и от материали на изработка, дизайн и стилове все повече ламинирани паркети завладяха света. Пред обаче да се насочите в покупката на конкретен модел ламинат , опитайте се да го съчетаете с вашата нужда и най-вече интериора на дома. Казано по друг начин животът ви може да има решаваща роля тук.
Разбира се ламинат, както и всяко друго нещо за дома ще е свързан с бюджета, разпределен за него, с личностния вкус и стил, както и с интериора на конкретното помещение, в което ще бъде поставен.
Ламинатът, днес е символ на комфорт, високи нива на хигиена, лесна поддръжка и красота за всеки вкус.
Съществуват множество проекти за избора на подова настилка, но най-добрата преценка се прави след време и обмисляне на всеки детайл. Много тук биха казали: „Какво пък толкова. Само един ламинат“, истината обаче е, че този „един ламинат“ се грижи за една голяма част от уюта на дома ви. Определено, някой не би желал да сменя подовата настилка веднъж на две-три години. Ето, защо при избор на ламиниран паркет не пренебрегвайте и различните нива на класове. Последните се грижат за качеството и дългогодишната експлоатация.
В случаи, че в помещението, където ще бъде поставян ламината е подложено на множество натоварвания, почасово преминаване или тежка мебел, то класа и устойчивостта на ламината трябва да са от най-високите.
Обърнете внимание и на факта, дали в домът ви има деца или четириноги любимци. И двете групи правят много боклук, а лесният за почистване ламинат е правилният избор.
И ако плочките теракот или керамика са лесни за поддръжка, то те държат и студени помещенията. В този случаи ламинатът изпъква, защото е не само лесен за почистване и поддръжка, но и функционален за всеки дом.