Лазерна епилация – идеална кожа без много грижи

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

лазерна епилация
4.3

Красива гладка кожа, нежна като коприна. Не мечтаем ли всички жени за това? Не е ли това главната причина да прекарваме часове в козметичните салони и да се подлагаме на различни процедури? Но независимо колко часа сме прекарали в козметичния салон, само след месец трябва да повторим същата процедура отново и отново.

Методите, които най-много се използват за обезкосмяване, са много болезнени. А най- лошото е, че кожата никога не остава гладка и медена. Независимо какви средства използваме, никога не можем да постигнем желания ефект.

За наша огромна радост този досаден проблем с окосмяването има много лесно решение. С лазерна епилация можем да постигнем, това което никои друг метод не може да ни даде – идеална кожа.

Лазерна епилация се нарича една от най-надеждните медицински техники, които не само отстраняват окосмяването, но също така намаляват растежа на космите. Процедурата е изключително бърза и лесна.

При лазерна епилация се използва силен лъч светлина, който е насочен директно към отделните космени фоликули. Те са главната причина за появата на космите.

Според специалисти, които работят дълго време с лазерна епилация, този метод уврежда космените фоликули и по този начин намалява растежа на нови косми.

Лазерна епилация се препоръчва за всеки тип кожа, но особено силно този метод е подходящ за хора със светла кожа и тъмно окосмяване. В тези случаи ефектът от лазерна епилация е най-забележим.

Често при хората със по-светла кожа на места се наблюдава разлика в тена. И тук въпросната лазерна епилация е най-доброто решение, тъй като тази процедура уврежда меланина, който е причината за разлика в цвета на кожата.

Лазерна епилация е единственият метод, създаден досега, който не само отстранява окосмяването, но може и да прекъсне този процес на растеж на космите. Само с няколко процедури ще забравите за този проблем за много дълго време - http://elosbg.com/procedures/8-traina-elos-lazerna-epilatsiya

Навярно сте забелязали, че след епилация кожата ви се зачервява, което може да трае няколко дни. Често дори се забелязват малки, подкожни косъмчета, които епилаторът не може да премахне.

Чрез използването на силни лъчи добрата лазерна епилация премахва всяко малко и невидимо косъмче по тялото ви. Този метод оставя кожата ви гладка на допир и нежна като коприна.

С бързото покачване на температурите започват и плановете за лятната почивка. Това е и времето, когато започвате да полагате още по-големи грижи за окосмяването. Сега вече имате идеалното решение за бърза и лесна подготовка за летните месеци.

Не търсете скъпи епилатори и не си причинявайте излишна болка с кола маска. Не посягайте отново към самобръсначката, ако целта ви е гладка и медена кожа. Не губете повече време в козметичните салони, защото най-ефикасният метод е лазерна епилация.