Къща в Поморие за комфортна и спокойна ваканция!

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Къща за гости "Палма", Поморие
5

Летните дни ще са най-приятни край брега на морето. Да релаксирате на някоя от прекрасните плажни ивици, на каквито Черноморието ни е богато, ще е най-добрият начин за оползотворяване на почивката. И можете да сте сигурни, че Поморие ще бъде добър избор за място, където да отдъхнете. Градът е много красив, а и особената атмосфера, царяща тук, ще Ви очарова и бързо ще Ви направи съпричастни към нестихващото веселие, царящо във всяко кътче на това прелестно място. Ваканцията трябва да бъде прекарана приятно, в компанията на хора, с които се чувствате добре, правейки щуротиите, които всички обичате!

 

Страхотното разположение, осигурено от уютната Къща „Палма“!

 

Комфортното настаняване има своят важен принос за доброто прекарване на почивните дни! Приветливата Къща за гости „Палма“ в Поморие с радост ще Ви предложи уютната си обстановка, при това на много изгодни цени. Освен добра за джоба Ви, къщата ще Ви изненада и с доброто си разположение. Освен спокойствие, тихата уличка, на която се намира, ще Ви осигури  близост и до някои от интересните места в града – пристанището например ще е на не повече от сто метра от Вас. От плажната ивица пък ще Ви делят триста метра. Това, че ще бъдете заобиколени от кафенета, симпатични ресторанти и магазинчета, ще бъде просто още едно от предимствата тук!

 

Приятна обстановка и екстри в най-гостоприемната къща в Поморие!

 

Удобното местоположение със сигурност е огромен плюс за настанилите се тук, но със сигурност не е единственият! Защото помещенията, подготвени за отсядане, ще Ви осигурят стилна обстановка за разпускане и абсолютно всички екстри, на които сте се надявали! Разнообразните по вид и големина помещения ще Ви осигурят възможността да се спрете на такова, което да бъде наистина комфортно за Вас и придружителите Ви. тук ще се радвате на кабелна телевизия и Интернет, на климатик и телефон. Може би любимото място, където ще разпускате, ще бъде терасата Ви, защото от нея ще се открива прекрасен изглед!

 

Каквито и да са разбиранията Ви за комфорт и приятна обстановка, приветливата Къща за гости „Палма“ в Поморие ще успее да отговори на очакванията Ви. Комфорт и близост до интересните места в града ще Ви бъдат гарантирани, стига да изберете да отдъхнете именно тук!