Как да получите онлайн кредит незабавно

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

5

Когато възникне конкретна нужда от пари, основната цел е да се осигури необходимата ликвидност възможно най-скоро. За да отговори на подобен тип ситуации, банковият сектор, възползвайки се от предимствата на цифровизацията, пусна на пазара т.нар. бързи онлайн заеми, които ви позволяват да поискате малки суми пари и да ги получите по сметката си почти веднага, след като операцията бъде одобрена.

Все пак трябва да се има предвид, че в зависимост от финансовата институция, в която кандидатствате за кредит, има определени изисквания, които могат да изиграят определяща роля за неговото отпускане, като например вашият финансов профил, стабилността на работата и способността да генерирате спестявания.

 

Къде можете да вземете личен заем?

Кандидатстването за заем за посрещане на неочакван разход или за финансиране на покупка е на дневен ред. Трудната част е да изберете този, който най-добре отговаря на нуждите ви във всеки един момент, от широката гама заеми, предлагани в интернет: микрокредити, лични заеми, аванси от заплати под формата на заем, револвиращи карти, кредитни линии.

-Банки: въпреки че е нормално да кандидатствате за заем в банката, в която имате обичайната си банкова сметка, трябва да имате предвид, че традиционните банки са тези, които изискват най-строги условия при отпускането на заем. Поради тази причина е препоръчително да се обърнете към банка само когато ще кандидатствате за големи суми пари, например ипотечен кредит за покупка на жилище, или когато финансовото ви състояние е достатъчно стабилно.

-Финтех компании: Основната характеристика на финтех компаниите е, че те са включили най-модерните финансови технологии на пазара, за да управляват личните заеми виртуално с пълна сигурност, така че парите да пристигат незабавно в сметката на потребителя. Тези онлайн микрокредити могат да достигнат до 5 000 лева и не са свързани с разходи за откриване, управление или анулиране. Освен това е необходимо само да сте пълнолетен и да представите доказателство за доказуем месечен доход.

-Платформи за групово финансиране: груповото финансиране или микропатронажът е вид виртуален кооператив, при който група хора изграждат мрежа за финансиране, за да осъществяват проекти. Кандидатът публикува информация за инициативата си и за сумата, която му е необходима, за да я реализира, а хората, които се интересуват от нея, могат да дарят сумата, която смятат за подходяща.

-Частни лица: Предоставянето на заеми от частни лица на частни лица е вероятно най-старият метод на финансиране. Той се състои в това, че едно физическо лице дава пари назаем на друго физическо лице при определени условия, включително срок на изплащане и лихвен процент, ако има такъв. Тъй като това е метод, основан на доверието между двете страни, той се извършва между роднини или приятели и за малки суми.

 

Какви са изискванията за теглене на личен кредит?

Всяка финансова институция поставя различни условия за отпускане на личен кредит в зависимост от рисковата политика на банката, исканата сума и целта на кредита. Въпреки това има редица общи изисквания за теглене на личен заем, които се изискват от всички компании.

1.Да сте пълнолетен: Законодателството определя законовата граница на осемнадесетгодишна възраст за достъп до кредит, тъй като финансовите институции търсят платежоспособен профил, за да отпускат пари, а младите хора обикновено нямат стабилни доходи, което затруднява отпускането на кредит.

Източник: Кредити 24