Прекрасните възможности за отдих в село Божичен

Популярни

Управление на стреса в ежедневието: Натурални стратегии за по-спокоен живот

Управление на стреса в ежедневието: Натурални стратегии за по-спокоен живот

В динамичния ритъм на съвременния живот, стресът се явява като непрекъснат спътник, влияещ...

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

В света на луксозните парфюми, Bulgari се откроява като емблематична марка, известна със своята...

Комплекс "Орехите", Божичен
5

Селският туризъм е сред най-добрите начини за прекарване на почивните дни. Всеки, който се нуждае от истинска ваканция и отдих, определено ще остане доволен от избора да почива сред спокойствието на някое от китните български села. Остава само въпросът кое от всички тях да избере. В случай, че обичате водата и мелодията на лекия ромон Ви допада, насочете се към село Божичен. То се разполага на брега на Русенски Лом и ще Ви гарантира страхотно прекарване, защото околността е дивно красива, самото селце е много китно и спокойно, а хората тук – изключително гостоприемни.

Семейната къща в Божичен, където ще се почувствате като у дома си!

Почивен комплекс „Орехите“ в Божичен ще има грижата за Вашият комфорт през почивните дни, а Вие ще имате възможността да избирате сред доста предложения за отсядане. Първа своята уютна обстановка ще Ви предложи Семейна къща „Орехите“. Тя се радва на прелестна гледка към гората, както и на доста голям басейн. Топлите дни, прекарани в градината ѝ ще бъдат едни от най-приятните Ви!

Живописните гледки, на които ще се любувате, настанени на ръба на голяма скала!

Предразполагаща атмосфера ще Ви предложи и Парк-център „Боженци“. Неговото живописно разположение и дивни гледки, откриващи се от тук, няма как да не Ви впечатлят. Тук ще се разполагате на ръба на огромна скала – чувството е неописуемо! Доволни ще останете и от наличието на басейн, както и на летен бар, който ще Ви снабдява с освежаващи коктейли!

Къде да отседнете с компанията?

Очарователното има с какво още да Ви впечатли. Удобно ще се чувствате и в симпатичните Къщи за гости „Червена и Зелена“. От тях също се открива перфектна гледка към гората. Тези постройки са идеални за по-големи групи и приятелски компании. На разположение те ще имат и всички необходими им удобства, гарантиращи безпроблемният и приятен престой.

В околността гостите ще открият и множество прекрасни места. Разходките сред природата ще са чудесен начин за прекарване на времето. Пикници и игри по широките поляни, риболов в реката, обиколки из дивните гори Ви очакват през ваканцията Ви тук.
Близо до Почивен комплекс „Орехите“ в Божичен се намират Ивановските църкви, както и прочутият Басарбовски скален манастир. Ако пък разходката из пещера Ви звучи по-вълнуващо, то Орлова Чука също е съвсем близо!