Един комплекс, потънал в очарованието на Източните Родопи

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Маказа
4.3

България може да се похвали с множество прекрасни места и със сигурност сред тях ще откриете много, които не сте посещавали до сега. Сред тях няма как да не бъде включен и очарователният Момчилград. Тук ще бъдете погълнати от спокойствието и прелестната атмосфера, която цари. Градчето е много гостоприемно и готово да предложи на всеки свой гости комфорт и множество забавления. И действително, в града и околността му ще откриете множество прекрасни и много любопитни места, които да разгледате.

Отдих в Момчилград

Разположеният в югоизточната част на Родопите град ще Ви предостави чудесни гледки. Всички знаем за красотата и особения дух, който цари в полите на тази прелестна планина. И на цялото ѝ очарование ще можете да се насладите, настанени в страхотният Комплекс „Маказа“ в Момчилград. Всъщност, комплексът се разполага на 3-4 километра от градчето и уникалното му разположение ще предостави на гостите възможността да прекарат почивните дни именно сред планината – в гората, наслаждавайки се на нейната свежест, зеленина и очарование. Дивни гледки, красиви поддържани поляни, зеленина – това е бледо описание на прелестта, която ще Ви заобикаля.

Комплексът край Момчилград, който ще Ви плени с очарованието и комфорта си

Факт е, че често пъти пренебрегваме красивите градчета, пропускайки да ги включим дори сред възможните дестинации за почивните дни. И това е грешка – Момчилград е чист пример за това. Градчето е перфектно за семеен отдих, както и за весели приключения с приятели. Природа, свежест, интересни забележителности, комфорт и всякакви екстри – всичко необходимо за страхотно прекарване. Комплекс „Маказа“ в Момчилград ще се погрижи за настаняването Ви, осигурявайки уютни помещения и забавления сред които например доста голям открит басейн, в който да се разхлаждате и край който да се излежавате през горещите дни. А в часовете за разходка ще можете да се отбиете до загадъчното село Татул, където е открита археологическата находка „Светилището“, смятана за гроб на легендарният певец Орфей. Момчилград крие множество изненади, на които ще можете да се насладите, само ако дойдете и усетите невероятната атмосфера, царяща наоколо, от първа ръка!

За прекарването на добра почивка не е нужно кой знае какво – добра компания, красива дестинация и добър хотел, където да отседнете. Е, за компанията ще трябва да се погрижите сами, но за всичко останало можете да се доверите на очарователния Момчил град и Комплекс „Маказа“!