Създаване на ваша собствена коледна украса

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

собствена коледна украса
3.6

Когато бяхте деца, каква беше любимата ви част от коледните празници? Освен получаването на подаръци, вероятно ще си спомните колко развълнувани сте били, когато е идвал моментът да извадите коледната украса и да започнете да я поставяте по местата ѝ. Както повечето от децата, много сте искали да помогнете на родителите си с подготовката на коледните празници. Сега вече сте големи, време е по-младите от вас да изпитат същото щастие и вълнение, както и вие по време на изваждането на коледната украса.

Видове и вариации

Има толкова много идеи за коледната украса, която може да се използва във вашия дом. Можете да изберете просто да я купите от най-близкия магазин или да я направите заедно с децата или близките си. Всъщност, създаването на ваша собствена коледна украса е добър начин да прекарате повече време със семейството си. Има коледна украса, която се изработва изключително лесно. Можете дори да помолите малките представители на семейството да се заемат с изработването ѝ. Има още една причина, това е чудесно решение за семействата, които разполагат с ограничен бюджет и много настроение. Ще ви дадем някои малки напомняния за това как да изградите планирането и ефективността в изработването на коледната украса.

Началото

Започнете като първо създадете рамките на коледната украса. Само така ще можете да набавите материалите, които ви трябват. Можете да направите план на дейностите, за да можете да разпределите отделните части от това, което желаете да направите. Коледната украса ще бъде готова точно навреме за празниците. Съветваме ви да предвидите да приключите с изготвянето на коледната украса седмица преди Коледа.

Бюджет за коледната декорация

Добре е да определите сумата, която можете да отделите, предварително. Можете да помислите за този бюджет като част от подаръците и храната. Има нужда да разделите всички пари, според приоритетите си. Можете да изберете да наблегнете на подаръците, а коледната украса да направите от подръчни материали.

Винаги оглеждайте дома си за предмети, които можете да използвате. Това ще ви спести много пари от бюджета за коледната украса и ще ви даде възможност да я направите още по-красива. Можете, например, да намерите вечно зелени клонки от близкия парк. Понякога пластмасовите коледни дръвчета имат оставащи клонки, които можете да използвате. Намерете стара телена закачалка – тя не става за окачване на дрехи. Можете да изкривите долната ѝ част във формата на кръг и да го покриете с елховите клонки. Това ще е красив коледен венец.

Брейнсторминг

Добре е всеки от семейството да се включи в изработването на коледната украса. Настроението ще се приповдигне седмици преди празниците и ще пракарвате повече време заедно. Попитайте кой какво е измислил и какво харесва и се опитайте да осъществите идеите на всеки.

Още една добра идея е да потърсите старата си коледна украса и да се опитате да я обновите. Това е наистина лесен подход, защото вече имате базата. Помислете за избелелите фигурки на Дядо Коледа. Единственото, което трябва да направите, е да намерите боичките на децата и да ги оцветите на ново. Изключително лесно и забавно, наред с очарователна коледна украса.

Частите за Коледната украса, които все пак трябва да закупите, можете да поръчате онлайн на vikiwat.com.