На ски с кола под наем

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

кола под наем
2.9

Ако пробвате карането на ски за пръв път или просто търсите по-различни преживявания, тогава ски ваканция в България е точно от това, от което се нуждаете. Не е трудно да разберете защо страната ни се превръща във все по-популярна дестинация за български и чуждестранни почитатели на зимните спортове, а цените са далеч по-ниски от много световни ски курорти.В тази статия ще стане на въпрос за настъпващия зимен сезон, както и за възможността да вземете кола под наем на добра цена.

 

България предлага красиви пейзажи, гостоприемни хора и изключително ниски цени  - комбинация, която с всяка година все повече повишава интереса към България, превръщайки я в популярна ски дестинация. Курортите в България предлагат отлични условия да начинаещите скиори, на които им е дадена възможността от рано да се запознаят с пистите – много от курортите предлагат зелени и сини писти, на които скиорите са обучавани от професионални инструктори.

 

 

Банско, Боровец или Пампорово?

 

Банско е най-новият ски курорт в България, предлагайки отлични писти за начинаещите и разнообразие за професионалистите. В контраст с него, Боровец е най-старият курорт в България, който от своя страна предлага най-добрите развлечения като клубове, барове и ресторанти, подходящи за всеки вкус. Боровец е по-традиционен курорт, предлагащ забавление за цялото семейство и забавен нощен живот. Около него се извисява величествената Рила планина, най-високата на Балканите. Курортът е известен с пистите и лифтове от най-висока класа. Предлагат се и допълнителни спортове като скиджъмпинг, а изборът на след-ски развлеченията е много голям. Където и да отидете винаги разчитайте на качествена кола под наем от G-Rent.

 

Пампорово предлага разумни цени, отлични ски условия и слънчеви дни, което е идеално за усъвършенстване на ски уменията. Слънчевият Пампорово е популярен с пистите си, подходящи за начинаещи и със своето отлично ски училище, а англоговорящите инструктори са ентусиазирани и търпеливи. Ефикасната лифт система и специални автобусни линии свързват хотелите и ски лифтовете, а след цял ден, прекаран на пистите, може да се насладите на разнообразието от барчета и ресторанти.

 

Българските  хижи са чудесен начин да се насладите на естествената природна красота на региона, макар хотелите и апартаментите под наем също да предлагат отлични условия, за да се насладите на вашата ски почивка.

 

На ски с автомобилите на G-Rent

 

Доверете се на G-Rent, ако обмисляте да се насладите на някои от неповторимите български курорти. За вашата ски ваканция, предлагаме ски багажник, вериги за сняг и всякакви екстри, които ще осигурят на вас и близките Ви безпрепятствено и безпроблемно пътуваме по време на вашата ски ваканция.