Клиника в Бургас за вашата сияйна усмивка

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

специализирана клиника в Бургас
3.6

Врати отвори специализирана клиника в Бургас, предлагаща широка гама от стоматологични и дентални услуги, гаранция както за здрави зъби, така и за красива и сияйна усмивка. Клиниката е една от многобройните стоматологични заведения в града и страната. Различното тук е, че това медицинско заведение използва съвременна апаратура, последен писък на модерните технологии – апаратура с тъч скрийн и цифрово управление, гарантиращи безопасност, минимална инвазия и оптимални резултати.

Тази клиника в Бургас е със широка специализация – естетическа и обща стоматология и обслужва пациенти от всички възрасти. Клиниката има сключени договори с Националната здравно – осигурителна каса, което е предпоставка за по – ниски цени на услугите при максимално добро качество.

За най – малките си пациенти стоматологичната клиника в Бургас предлага пакети услуги, включващи профилактични прегледи, лечение, корекции на дентални несъвършенства (например поставяне на шини). За своите възрастни пациенти наборът, предлагани услуги е далеч по – широк – профилактика, зъболечение, избелване, поставяне на импланти, коронки, протези, естетическа зъбна хирургия и ред други.

В клиниката квалифицирани стоматолози и зъботехници дават гаранции както за здрави зъби, така и за сияйна бяла усмивка. А цените на предлаганите услуги са съвсем достъпни.

Именно високото качество на предлаганите стоматологични услуги е причина „клиенти” на клиниката да бъдат както български граждани, така и чужденци. Широко известен факт е, че стоматологичните услуги у нас са в пъти по – евтини от същите в чужбина. И туристите, идвайки на почивка по нашето Черноморие посещават редовно клиниката, съчетавайки полезното с приятното. Така те се завръщат от ваканцията не само отпочинали и заредени с енергия, но и със сияйна бяла усмивка. При това на съвсем ниски цени.

Стоматологичната клиника в Бургас, отчитайки голямата конкуренция на пазара поддържа съвсем достъпна ценова листа, печелейки по – голяма клиентела благодарение на високото качество на предлаганите дентални услуги. А здравата и красива усмивка е стандарт за всеки уважаващ себе си човек, стандарт, налаган както от болката и самоуважението, така и от обществените изисквания и норми. Да сте виждали мениджър на просперираща компания с липсващи зъби?

Въпреки модерните кабинети, отличното местоположение, съвременната апаратура и високо квалифицираните зъболекари, стоматологичната клиника в Бургас не разчита само на рекламата „от уста на уста”. Макар, че маркетолозите са установили, че един доволен клиент „води” десет нови. Тази клиника в Бургас е разработила своя стратегия и маркетингов план, за изпълнение на поставените цели. Таргет групата на клиниката не е тясно определена както в останалите сектори на търговията, икономиката и промишлеността, защото няма човек, незаинтересован от своето здраве и здравето на децата си.

Стоматологичната клиника в Бургас набира популярност не само посредством устната реклама, но и реклама в медиите. Клиниката разполага и със собствен сайт с подробно описание на дейността, предлаганите услуги, цени, контакти - http://www.estheticdent.eu/klinika-burgas.html