Почистване и поддръжка на климатици

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

поддръжка на климатици
2.9

За да живеят по-дълго вашите климатици трябва да бъдат добре поддържани през годините. Профилактиката се състои основно в почистване на елементите за топлообмен като филтри, изпарители, кондензатори, кожуси и прочие. Препоръчително е поддръжката да бъде извършена от компетентно лице в работата с климатични системи.

Фирмата за климатици, от която сте поръчали системата е длъжна да ви обясни тези неща и дори нещо повече. По-големите производители дават дългосрочна гаранция включваща и профилактика като диагностика, зареждане с фреон, почиства и така нататък.

Ако не полагате редовни грижа за климатика в дома или работното място, то можете да очаквате сериозни неприятности свързани основно с дефекти в компресора, проблеми при охлаждане и отопление и куп ядове с хладилната система.

Ние от Mega Electronics конвенционални и инверторни климатици с дълъг гаранционен срок и сервизна поддръжка. Ако се доверите на нас то няма да имате проблем с провеждането на профилактични прегледи, чистене на отделните елементи и отговорното решение към продукта.

До този момент демонстрирахме вещина при продажбите на климатични системи в цяла България и сега се радваме да предложим и допълнителни услуги като ремонти, диагностика и прочие процедури за собствениците.

Ако пък все още нямате климатик то може да го купите директно от уебсайта ни в мрежата. Там нашите служители ще отговорят и на всичките допълнителни въпроси спрямо начините на почистване и поддръжка. Постете Мега Електроникс още днес и ще научите всичко, което ви интересува в областта на климатизацията и модерните решения.

Обобщение

Надяваме се, че разбрали каква е важността от профилактика на домашните и фирмени климатици и ако изпитвате затруднения ние ще бъдем тук за да ви помогнем с каквото и както можем. Заедно ще удължим живота на климатика за дълги години напред, така че да си осигурите топлота през зимата и хлад в горещите дни на летния сезон. Пожелаваме ви много здраве и късмет!