Обзавеждане за детска баня

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

детска баня Keranova
4.3

Ако вече сте се уверили, че обзавеждането на детската баня не е никак лесна задача ви предлагаме да разгледате идеите за обзавеждане за баня от Keranova. С продуктите на Keranova ви се гарантира уникална и красива баня за вашето дете. Тази стая се нуждае от сладък, забавен и весел декор. Същевременно е добре да е функционална и практична. А как да  украсите, ако не знаете дали ще имате син или дъщеря? Задачата може да бъде приятна, ако се доверите на консултантите на Keranova. Използвайте като отправна точка цялостния дизайн на жилището и подходете към детската баня в контекста на детската стая. Тя трябва да отговаря на всички изисквания на банята за възрастни, като не е нужно да правите по-ниски мебелите, просто добавете пластмасово метално или дървено стъпало.

Обзавеждането на детската баня също означава фантазия, професионализъм и устойчивост на материалите. Декорациите, плочките и мебелите, предназначени за най-малките са съобразени с вкуса и традициите на българското семейство. С гланц или матирана повърхност, продуктите са родно производство и на водещи в бранша европейски фирми. Асортимента е много голям и внос от Германия,Русия, Испания, Италия, Португалия, Полша и Турция.

От Keranova се възползват освен клиенти за жилището и за бизнеса. Фирмата предлага подходящи материали за детски градини, училища, спортни центрове и всякакви частни и фирмени детски зони.