Радостните детски стъпки след ин витро

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

ин витро оплождане
5

Благодарение на достиженията на технологията и високото ниво на медицината ни, можем да лекуваме редица болести, а една от тях е и безплодието. Клиники, най-вече в Европа могат да се похвалят с висок процент на успеваемост, когато става дума за инвитро процедури. Надеждата за едно семейство да има дете може да бъде голяма, а радостта от първата рожба е просто неописуема. Някои хора, обаче, имат проблем с естественото зачеване и поради тази причина през 1978 година се ражда и първото инвитро заченато бебе в Англия.

Днес този процес е много широко разпространен, а специалисти като тези от Bridge Medical могат да ви свържат с най-добрите клиники, които се занимават с инвитро процедури, за да може страданието ви да бъде заместено от радостни бебешки стъпчици. За да трополят детски крачета във вашия дом, стъпките за разрешаване на проблема са много, но винаги трябва да има една, първа стъпка, като за да я направите по-лесно можете да разгледате сайта bridgemedicalbg.com и да се запознаете с всичко в областта на инвитро процедурите.

Какво трябва да знаем за ин витро оплождането?

Важно за инвитро оплождането е, че най-голяма успеваемост в света бива регистрирана в европейските клиники. Важно е да знаете и че процентните успехи при инвитро процедурите зависят от доста фактори, като например възрастта на пациентите, а също така и какъв начин на живот са водили преди да прибегнат до инвитро процедури.

Трябва да се отбележи, че най-голям шанс за успешно зачеване чрез инвитро процедури може да се забележи при момичетата под 30 годишна възраст. Както и при естественото зачеване, така и при инвитро процедурите е важно жената да бъде в разцвета на силите си. В случай, че една жена е над 30 години, то процентите шансове за зачеване намаляват, а в случай, че става дума за жени над 40 годишна възраст, то шансовете за зачеване инвитро стигат до едва 5% и все пак надежда има. Още информация за ин витро оплождане и репродуктивно здраве може да намерите на този уеб сайт.

Репродуктивни проблеми и безплодие

Специалистите съветват, както при всяка една болест или дискомфорт в тялото ни да не се бавим и да прибегнем до вземането на мерки на време, така и при проблеми с безплодието, да не оставяме всичко на случайността или да се примиряваме с мисълта, че около нас никога няма да трополят детски крачета и никога няма да изпратим рожбата си за първи път на училище или да плачем на сватбата и. Това не е така! Колкото по-рано се подложите на инвитро процедури, толкова по-голям шанс за зачеване имате, а Bridge Medical може да се превърне във ваш водач по пътя към радостните стъпки.

Източник: Център за лечение в чужбина Бридж Медикал
бул. Цар Борис III Обединител №120, гр. Пловдив 4000
0888 91 27 02