Какви имуностимуланти можем да даваме на децата, съвети от Healthstore

Популярни

макси рокли

Съвети как да изберем макси рокли

Обичате ли роклите?

лодки под наем Гърция

Защо да прекарате ваканцията си на яхта в Гърция

Безброй острови, невероятни кристално чисти води, незабравими залези ...

марихуана интересни факти за растението и семената

Какво не знаем за марихуаната?

Както сигурно сте чували, марихуаната е най-често използваният нелегален опиат в Америка.

лампи пендели, висящи от тавана

Какви видове пендели ще намериш в Бриколаж

Домашното осветление придава онзи интериорен завършек, който ще ни накара да си помислим “Ето,...

персонализирани бижута

Топ причини да подарим бижу на любим човек

Защо трябва да подарявате бижута ли?

болно дете с температура
5

Малките деца боледуват често. Това се дължи на все още недоразвитата им имунна система, която трябва да бъде подпомагана с правилните натурални и природни средства. Някои билкови имуностимуланти са доста мощни, което ги прави и доста предпочитани от страна на родителите. Те са подходящи както за деца, така и за възрастни, а в онлайн магазин Хелтстор ще ги открием и под формата на таблетки, капки, тинктури и др.

Препоръчително е да засилим приема на подходящите естествени добавки още преди настъпването на зимния сезон, когато децата често боледуват от вирусни и бактериални инфекции. По този начин ще засилим защитните сили на организма, а приемът на антибиотици ще бъде значително редуциран.

Кога е добре да даваме на децата имуностимуланти

Можем да ги даваме профилактично, можем да ги включим в хранителния режим при появата на първи симптоми, също както и да ги използваме като допълващо основното лечение средство. Имуностимулантите за деца могат да бъдат придружени от странични ефекти в изключително редки случаи, което ги прави подходящи и за ежедневен прием. Така и родителите ще бъдат спокойни за рожбите си, които в най-ранна възраст са доста уязвими към патогенни организми.

Хубаво е да давате добавки за имунитет на детето си в случаи като:

  • Посещение на ясла или градина;
  • Понижен имунитет в резултат от предходни боледувания;
  • Непълноценно хранене (злоядството е често срещано явление при подрастващите);
  • Грипна епидемия;
  • Предстоящ зимен сезон и др.

 

Няма родител, който да не се тревожи за здравето на детето си. Пълноценно хранене, поддържане на висока хигиена и достатъчна двигателна активност - всички тези неща са задължителна част от дневния режим, който е добре да бъде допълнен и от системен прием на специални имуностимуланти.

малко момиче при лекар

Какво е тяхното действие

Колкото повече полезни вещества включва имуностимулантът, толкова по-благоприятно въздействие ще има той върху детския организъм. Комбинацията от важни витамини, минерали, билки и други микроелементи ще създаде една защитна бариера срещу инфекции, а реалните ползи за детето ще се характеризират с подпомагането на имунната система, подобряването на чревната флора, оптималният растеж, повишената концентрация, пълноценният сън и др.

Откъде да поръчаме качествени добавки

Важно е да поръчаме хранителни добавки с доказан произход. Поръчайте имуностимуланти за деца от магазин Хелтстор и се доверете на положителните мнения, които клиентите оставят за това място. Високо качество, изгодни цени и винаги голямо разнообразие - дръжте болестите винаги далеч!