Какви имуностимуланти можем да даваме на децата, съвети от Healthstore

Популярни

жена с лап топ

Защо лаптопите се търсят повече от настолните компютри?

В съвременния свят, където гъвкавостта е ключова, лаптопите набират все по-голяма...

дървен материал за пос дисплей

Дисплеи от дърво и еко пластмаса - естествен и устойчив начин да продадете продукта си

Една от най-големите тенденции в производството на потребителски стоки, е нарастващото търсене...

болно дете с температура
5

Малките деца боледуват често. Това се дължи на все още недоразвитата им имунна система, която трябва да бъде подпомагана с правилните натурални и природни средства. Някои билкови имуностимуланти са доста мощни, което ги прави и доста предпочитани от страна на родителите. Те са подходящи както за деца, така и за възрастни, а в онлайн магазин Хелтстор ще ги открием и под формата на таблетки, капки, тинктури и др.

Препоръчително е да засилим приема на подходящите естествени добавки още преди настъпването на зимния сезон, когато децата често боледуват от вирусни и бактериални инфекции. По този начин ще засилим защитните сили на организма, а приемът на антибиотици ще бъде значително редуциран.

Кога е добре да даваме на децата имуностимуланти

Можем да ги даваме профилактично, можем да ги включим в хранителния режим при появата на първи симптоми, също както и да ги използваме като допълващо основното лечение средство. Имуностимулантите за деца могат да бъдат придружени от странични ефекти в изключително редки случаи, което ги прави подходящи и за ежедневен прием. Така и родителите ще бъдат спокойни за рожбите си, които в най-ранна възраст са доста уязвими към патогенни организми.

Хубаво е да давате добавки за имунитет на детето си в случаи като:

  • Посещение на ясла или градина;
  • Понижен имунитет в резултат от предходни боледувания;
  • Непълноценно хранене (злоядството е често срещано явление при подрастващите);
  • Грипна епидемия;
  • Предстоящ зимен сезон и др.

 

Няма родител, който да не се тревожи за здравето на детето си. Пълноценно хранене, поддържане на висока хигиена и достатъчна двигателна активност - всички тези неща са задължителна част от дневния режим, който е добре да бъде допълнен и от системен прием на специални имуностимуланти.

малко момиче при лекар

Какво е тяхното действие

Колкото повече полезни вещества включва имуностимулантът, толкова по-благоприятно въздействие ще има той върху детския организъм. Комбинацията от важни витамини, минерали, билки и други микроелементи ще създаде една защитна бариера срещу инфекции, а реалните ползи за детето ще се характеризират с подпомагането на имунната система, подобряването на чревната флора, оптималният растеж, повишената концентрация, пълноценният сън и др.

Откъде да поръчаме качествени добавки

Важно е да поръчаме хранителни добавки с доказан произход. Поръчайте имуностимуланти за деца от магазин Хелтстор и се доверете на положителните мнения, които клиентите оставят за това място. Високо качество, изгодни цени и винаги голямо разнообразие - дръжте болестите винаги далеч!