Как се създават примамливи оферти за онлайн магазин?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

оферти за онлайн магазин
5

Ако един онлайн магазини се радва на активно пазаруваща и непрекъснато увеличаваща се клиентела, то това може да значи само едно - магазинът предлага добри оферти. Ако вашият електронен бизнес е закъсал, това може да се дължи на няколко причина. Ето какви могат да бъдат те и начините, по които можете да се справите с тях:

- Съобразете добре и внимателно съотношение цена/качество. Постарайте се да предложите най-добрата цена на продуктите си спрямо конкуренцията, но в никакъв случай не подбивайте цените им. Изградете си собствена ценова политика, която да се съобразява с печалбите и разходите единствено във вашия онлайн магазин, а не нечий друг.

- Поласкайте лоялните клиенти и привлечете потенциалните. Добре е регулярно да изпращате подаръци, мостри и ваучери с отстъпки на лоялните си клиенти. По този начин ще ги стимулирате да пазаруват от вас повече, а на потенциалните клиенти можете да предлагате специални оферти от сорта на "10% отстъпка за всеки следващ закупен продукт". По този начин създавате един кръг, в който сами привличате нови клиенти. Номерът е да запазите инерцията и да не спирате да ангажирате вниманието на клиентите си с добри оферти.

- Представете новостите около онлайн магазина максимално разбираемо и ефективно. Използвайте фейсбук и другите подобни медии, за да стигнете до потребителите си. По този начин ще сте сигурни, че те са информирани за оферите, които им предлагате. 

Всичко зависици от вас, а след като мотивацията ви е печалба, то е почти сигурно, че ще се справите с успешното управление на този нов и достъпен бизнес - онлайн магазините.