Здравословни торти Rawcakes.bg

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Парче здравословна торта rawcakes.bg
5

Последните години на пандемия, можем да наречем "Години на здравната осведоменост" и благодарение на тази осведоменост много предприятия промениха стратегията си. Пандемията COVID-19 засегна цялата хранително-вкусова промишленост и сладкарството е една от тях. Тази пандемия доведе до масово спиране на производството и прекъсване на веригата за доставки, което се отрази и на икономиката. По същия начин видяхме, че клиентите също осъзнаха значението на здравословното хранене и начин на живот, което доведе до алтернатива на нормалните торти, които консумираме от векове, и до здравословни, вегански и безглутенови торти на пазара.

Ето защо, няма нищо по-лесно от това да намериш здравословни, вегански и безглутенови торти в София. Мит е, че човек не би могъл да получи всичките си любими ястия със здравословни съставки. Благодарение на нарастващата осведоменост сред нашата аудитория, хората опитват здравословни съставки, за да приготвят любимите си ястия. Това е епоха, в която клиентите разбират значението и на алтернативните брашна, а най-хубавото е, че това не прави никаква разлика в тортите. Това наистина е годината на масовото веганство, всички тенденции и отзиви на пазара изглежда сочат към това, следователно да се посочи един или повече от трите основни мотива за ставане на веган, чувствителността към животните, екологичните фактори и личното здраве (пандемията от ковида постави това в центъра на вниманието както никога досега).

Днес традиционната хранителна индустрия отчаяно се опитва да навакса с процъфтяващото масово търсене на вегански продукти. Веганството или растителният начин на хранене/живот набира скорост в целия свят, тъй като е по-добър за здравето на нашата планета и е по-устойчив. Тази пандемия доказа, че ние, като раса, трябва да променим начина и темпото, с които използваме/използваме природните ресурси, в противен случай в близко бъдеще може да ни очакват не само още пандемии, но и други природни бедствия. Веган тарт за здравословна торта. Съществува разнообразие от брашна като бадемово, овесено, раги и др., които са хранителни и придават фантастичен аромат и вкус на тортата. Използва се бадемово, овесено, раги и пшенично брашно.

Също така бялото брашно може да се замени с пълнозърнесто брашно. Тъй като пълнозърнестото брашно е леко, можем да се добави само половината от необходимото количество. Маргаринът и маслото могат да се заменят с ябълков/ябълков сос или пюре от сини сливи. Рафинираната захар няма абсолютно никаква хранителна стойност, затова се заменя с натурален мед, кафява, сурова захар, за да се подсладят тортите.