Зали под наем от Essence center

Популярни

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

В света на луксозните парфюми, Bulgari се откроява като емблематична марка, известна със своята...

наргиле за пушене

6 често срещани грешки, които новаците допускат при ползване на наргиле

Всеки, който тепърва открива наргилето, допуска грешки при използването му.

Essence center
2.9

Хиляди фирми провеждат специализирани семинари и конференции поради, което сте нуждаят от зали под наем, където да разгърнат потенциала си. Повечето големи хотелски вериги предлагат семинарни зали, но често те не притежават повече от 60 седящи места.

 

Ето защо днес представяме възможността да откриете обзаведени салони за фирмени конференции позволяващи присъствие на 120 души. Освен удобни мебели, ръководената от вас компания и партньорите ви ще се насладят на пълно техническо оборудване, интернет достъп, озвучаване и прочие екстри.

 

Става дума за зали под наем от Есенс център в София, където сме предложили помещения както за семинари, така и уъркшоп събития, тренинги, клубно пространство и терапевтични процедури. Дизайнът на залите ще ви грабне с пленителна визия, успокояващи цветове и предразполагаща атмосфера. Всичко това се предлага на цени, които няма да откриете никъде в България.

 

Essence center е разположен в центъра на София и гарантира на своите клиенти отлични условия за осъществяване на бизнес срещи, лекции, курсове и други. Работим с куп известни български фирми и дори образователно заведение за изучаване на чужди езици. Всичко е подготвено според нуждите на потребителя и единственото, което остава е да ни посетите.

Бързаме да ви уверим, че наемайки зала от нас вие ще имате достъп и до отделни услуги като използване на wi-fi, флипчарт, озвучителна система и така нататък. Редом със споменатите технически пособия вървят и кетъринг, кафе и разхладителни напитки.  Постигнали сме неща, с които малко могат да се похвалят и именно това ни кара да се чувстваме горди.

 

Много бихме искали да прехвърлим позитивните си емоции и на вас. Поемаме ангажимент да организираме вашите конеренции и социални събития отдавайки зали под наем с  пълни възможности в полза на клиента. За повече информация посетете ни на адрес гр. София, ул. 6  Септември номер 37 или на посочения по-горе интернет адрес. Благодарим за интереса и до скоро виждане!